Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Voor onvergetelijke events en incentives in Zuidelijk Afrika moet u bij de hotels van Sun International zijn. Om zich nog beter te profileren in de Nederlandse markt is Sun International aanwezig op 4 en 5 april op de vakbeurs Event in de Jaarbeurs Utrecht, stand nummer 7B095.


Perfecte locaties
Voor de mooiste evenementen en incentives in Zuidelijk Afrika biedt Sun International de perfecte oplossing. Bekend zijn onder meer het exclusieve Palace Hotel op Sun City bij Johannesburg, het Table Bay Hotel in Kaapstad en de Royal Livingstone in Zambia. Momenteel wordt er druk gebouwd aan een nieuw hotel nabij Port Elisabeth: de Boardwalk, dat waarschijnlijk eind van het jaar haar deuren opent. Daarnaast opent eind van het jaar ook het zakelijke Grayston Hotel in Sandton, Johannesburg. Alle hotels liggen op bijzondere en unieke locaties, en hebben een hoog service-level.

MICE
De vier- en vijfsterren hotels hebben allemaal uitstekende faciliteiten voor groepen of voor een evenement. Zo heeft Sun City de mogelijkheid om groepen tot wel 1.000 personen te ontvangen. De Royal Livingstone biedt ruimte voor groepen tot 400 mensen. Vanuit zowel Sun City als Livingstone is het mogelijk om op safari te gaan. Golfers zullen hun hart ophalen op de Gary Players Golf Course op Sun City en wijnliefhebbers kunnen vanuit het Table Bay Hotel de wijnlanden richting Stellenbosch ontdekken of de metropool Kaapstad.  

Event
Tijdens Event (4 en 5 april in de Jaarbeurs in Utrecht) kunt u nu zelf meer te weten komen over Sun International en de mogelijkheden voor een onvergetelijke incentive of event. Patrick Génie, verantwoordelijk voor Sun International in Frankrijk en Benelux, zal aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden.

Voor meer informatie, kijk op www.suninternational.com