Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Speciale pakketten voor consument.  Ferrymaatschappij Stena Line en de Oranjecamping hebben de handen ineen geslagen om bezoekers aan de Olympische Spelen een optimaal aanbod te kunnen doen voor vervoer naar en verblijf in Londen.

Zo plaatst Stena Line een zogenaamde ‘white label link’ op de website van Oranjecamping en andersom. Bij het aanklikken van deze links krijgt de consument een keuze uit verschillende speciaal samengestelde ‘all in’ pakketten.  

Voor alle pakketten geldt dat de overtocht van Hoek van Holland naar Harwich v.v., overnachtingen en een treinretour naar Londen zijn inbegrepen. Reizigers kunnen daarnaast een keuze maken uit verschillende pakketten op basis van het aantal personen in het reisgezelschap, het type hut aan boord van de ferry en de Oranjecamping accommodaties.  

Mariël Scholtes, Marketing Manager Travel bij Stena Line, verklaarde: “Stena Line biedt een uitstekende verbinding naar Londen. Voeg daarbij een fantastisch verblijf op de Oranjecamping en de consument heeft bij voorbaat al ‘goud in handen’. Wat wil je nog meer met betrekking tot de Olympische Spelen?”

Jokko de Wit, Founder & Partnership Directeur van De Oranjecamping: "De Oranjecamping is niet meer weg te denken van grote internationale sportevenementen waar Nederlandse topsporters in actie komen. De eerste camping ontstond in Portugal tijdens het EK in 2004 en nu maken wij ons dus op voor de Olympische Spelen en voor het naderende EK-voetbal. De samenwerking met Stena Line draagt bij aan de mogelijkheid om nog meer mensen De Oranjecamping in al zijn hoedanigheden te laten beleven. En hoe meer support voor onze oranje Olympiërs, hoe beter!"

Bij aankomst in Harwich staat de directe trein naar Londen klaar, welke eerst een stop maakt op Stratford Station (Olympisch stadion/ dorp) en dan doorreist naar London Liverpool Street Station. Met deze aangepaste dienstregeling hoeft niemand iets te missen van de Spelen.


Geïnteresseerden kunnen surfen naar:
www.stenaline.nl/ferry/olympische-spelen-2012/londen/
en/of www.oranjecamping.nl