Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Wat is er nu fijner dan een avondje genieten van lekker eten én theater? Bij het Amsterdamse DeLaMar theater is dat nu wel heel gemakkelijk én voordelig.

In het Grand Café van het DeLaMar theater betaal je vanaf vandaag namelijk met de Nationale Dinercheque, de culinaire cadeaubon van de VVV.

Grand Café DeLaMar is de 2000ste horecagelegenheid waar je van harte welkom wordt geheten met de grootste culinaire cadeaubon van Nederland. Deze mijlpaal is op feestelijke wijze gevierd met een overhandiging van de Nationale Dinercheque aan acteur en theaterproducent Rick Engelkes. Engelkes’ theaterproductie ‘Eten met vrienden’, dat gesponsord wordt door de Nationale Dinercheque,  is te zien van 25 april t/m 29 april in het DeLaMar theater.

Speciale actie
Boek nu op de website www.dinercheque.nl/etenmetvrienden kaarten voor de theatervoorstelling ‘Eten met vrienden’ in het DeLaMar en maak kans op één van de vijf dinercheques t.w.v. € 35 euro. Wanneer je voorafgaand aan de voorstelling in het Grand Café dineert en je betaalt met je Nationale Dinercheque, dan ontvang je een gratis drankje tijdens de pauze van de voorstelling.