Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Onmisbaar voor de nieuwsgierige reiziger! Reizen is een way of living geworden, meer dan vakantie alleen. We willen de bestemming leren kennen en ervaren.

Connectie voelen met het land, de cultuur en de mensen en verrijkt met ervaringen terugkomen. Iedere National Geographic Reisgids draagt hieraan bij, vanaf het voorbereiden van de reis tot het nagenieten achteraf.

In de populaire Nederlandstalige National Geographic-reisgidsenreeks verschijnt nu een aantal volledig herziene uitgaven: Cuba, Berlijn, Roemenië, Parijs, Barcelona, Australië en Thailand. Deze reisgidsen bieden niet alleen diepgaande informatie over geschiedenis, cultuur en volk, maar ook insidertips én suggesties voor bijzondere ervaringen.

Deze inspirerende reisgidsen zijn al vele jaren dé bron van informatie over cultuur, natuur, architectuur en geschiedenis van de meest uiteenlopende plekken op aarde. Die informatie, samen met de spectaculaire fotografie, de praktische indeling en de gedetailleerde plattegronden, maken de National Geographic Reisgidsen uniek en onmisbaar voor nieuwsgierige reizigers!

National Geographic Reisgids
Formaat:13,2 x 21,4 cm
Uitvoering:paperback met flappen
Illustraties:geheel full colour
Prijs:vanaf €21,95 tot en
met €24,95

Voor informatie:
Kosmos Uitgevers
Website: www.kosmosuitgevers.nl