Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Alpe d'HuZes is het wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband minimaal zes maal op één dag de Alpe d'Huez beklimmen.

Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding. De eerste editie van de actie in 2006 zorgde al voor een opbrengst van ruim 370.000 euro. In 2007 fietsten we meer dan 1 miljoen euro bij elkaar. In 2008 werd het recordbedrag van ruim 3,6 miljoen euro opgehaald en in 2009 bijna 6 miljoen.

De Stichting Alpe d'HuZes hanteert een strikt anti-strijkstokbeleid: alle giften gaan voor 100% naar ons onderzoeksfonds. Afgelopen jaren werd met dit geld het onderzoeks- en revalidatieprogramma A-CaRe gestart, waarmee kankerpatiënten beter en sneller kunnen herstellen. Een belangrijk en uniek onderzoek dat revalidatie voor alle kankerpatiënten binnen handbereik moet brengen.
Want onze missie is:
Anderen faciliteren en inspireren om Goed, Gezond en Gelukkig te kunnen leven met kanker. Opgeven is geen optie!
 
Medewerkers van de Rabobank gaan op 3 juni deze enorme uitdaging aan en Thermae Son is als een van de sponsoren betrokken bij de voorbereiding van dit evenement.
 
Om zoveel mogelijk geld op te halen benaderen wij de regio deel te nemen aan dit groots evenement. Op zondag 18 april kunt u als bedrijf / particulier een sportieve bijdrage leveren door mee te doen met spinning of Zumba. Maar natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden een bijdrage te leveren. Kom kijken naar de enorme inspanningen die geleverd worden. We zullen er met elkaar een bruisend sportief spektakel van maken. Het evenement is uiteraard voor iedereen gratis te bezoeken!
 
Deelnemen aan spinning of Zumba? Inschrijven kan via de sportbar of telefonisch bij Thermae Son. Spinning bedraagt € 30,00 euro per fiets van 10.00 – 13.00 uur. Zumba is van 10.00 – 12.00 uur en kost € 20,00 per deelnemer. 

 

NAAR DE WEBSITE WWW.THERMAESON.NL