Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nog geen plannen voor het Paasweekend? Vier het voorjaar en uw paasdagen bij Hampshire Inns, Hotels & Classics! Geniet van uw Paasontbijt,.....

-lunch, -brunch of -diner en trek er vervolgens op uit in de natuur, ontdek de Nederlandse kust of ga er even helemaal tussenuit net over de grens in Duitsland of België. Hampshire biedt u volop keuze aan Paasarrangementen. Geniet van de eerste zonnestralen en laat u verassend door de bloeiende natuur. Uw Paasdagen beleeft u dit jaar anders!
» Lees verder 

Doe mee met de Hampshire verhalen- en gedichtenwedstrijd!
 
Schrijven Magazine, Schrijven Online en Hampshire Hotels nodigen u uit om verhalen en gedichten te schrijven rond het thema hotel (New) Hampshire. Hampshire Hotels wil haar gasten graag een leuke bloemlezing voorleggen welke in één adem uitgelezen wordt; aan u deze bijzondere taak! 21 winnende gedichten krijgen een plek in het Hampshire Inspiratieboekje. De jurering wordt gedaan door Jessica Durlacher, de beroemde schrijfster van bestsellerromans als Het geweten, De dochter, Emoticon en Wat gebeurde er met Cathy M.?. Kortom; kruip in de pen en win een vermelding in het Hampshire Inspiratieboek, eeuwige roem en een weekend weg! Doe mee via onderstaande link.
» Lees verder 

 

Opening Hampshire Hotel - Delft Centre; boek nu het kennismakingstarief!
 
Volgende week zal het nieuwe Hampshire Hotel - Delft Centre de deuren openen voor haar eerste gasten. Het nieuwe hotel biedt 92 kamers, een bar en lounge, brasserie en 3 vergaderzalen. In heel het hotel komt het thema muziek naar voren. Hampshire Hotel - Delft Centre bevindt zich op een unieke locatie aan de rand van het centrum van Delft. Dit maakt het hotel goed bereikbaar maar ook het centrum is op zeer korte afstand lopend te bereiken. Vanuit bijna ieder vertrek kijkt u uit over de binnenstad van Delft. Zin in een weekendje Delft? Verken deze gezellige stad met al zijn cultuur en Delfts blauw en boek snel voor een voordelig kennismakingstarief!
» Lees verder

'Dag en Nacht - Hotel Eburon - Hampshire Classic, de nieuwe Belgische 'dramedy!'
 
Beeld u in... Paris Hilton verdwijnt volledig uit de circulatie en duikt 3 jaar later, geschoold aan de beste Zwitserse hotelscholen, opnieuw op als General Manager van één van de hotels van haar familie. Dat is wat er gebeurd met Nathalie Sanders. Ze sierde ooit de covers van alle magazines, heeft zich intussen grondig herschoold en komt in een hotel terecht. Uiteraard is niet iedereen blij met haar komst. Het personeel vorm het hart van het hotel en zij en de gasten staan centraal in deze reeks. 'Dag & Nacht - Hotel Eburon' wordt dan ook een echte "dramedy", waar emoties centraal staan en waar vaak gelachen wordt, maar waar soms ook ernstige dingen gebeuren. Het Eburon hotel en de stad Tongeren vormen het kader voor de dramareeks. Vanaf 2 maart, elke dinsdag om 22u op VTM. Ontdek het echte Eburon Hote l - Hampshire Classic en kom overnachten in een 'Dag en Nacht' hotelkamer! Klik op 'lees verder'
» Lees verder 

Kamers Badhotel Domburg - Hampshire Classic ondergaan gedaanteverwisseling

 
Badhotel Domburg - Hampshire Classic heeft een ambitieuze periode ingeluid met de renovatie van alle hotelkamers op de eerste etage en de vijf suites. De gerenoveerde kamers hebben een complete gedaanteverwisseling ondergaan. De badkamer is geheel vernieuwd en heeft een ruime inloopdouche. In de kamer zelf zijn de wanden voorzien van een nieuwe sfeervolle kleur, ligt er een nieuwe vloer en is het meubilair geheel vernieuwd in comfortabele en moderne stijl.

Badhotel Domburg - Hampshire Classic biedt diverse beauty arrangementen en in het weekend van 2 juli 2010 organiseert het Badhotel Domburg een speciaal yogaweekend. Voor meer informatie neemt u direct contact op met het hotel.
» Lees verder 

Succesvolle recordpoging meeste huwelijksaanzoeken in het Valentijnsweekend

 
Hampshire heeft tijdens het afgelopen Valentijnsweekend een gooi gedaan naar de meeste huwelijksaanzoeken in het Valentijnsweekend. Het was een succesvol weekend waarin maar liefst 12 huwelijksaanzoeken hebben plaatsgevonden door heel het land. Alle toekomstige bruidsparen hebben het eeuwenoude gebruik in stand gehouden dat door Champagnemerk Piper Heidsieck en modemerk Louboutin nieuw leven is ingeblazen. Men kon drinken uit een unieke kristallen stiletto en hiermee het huwelijksaanzoek bezegelen. Voor de 12 romanticussen kwam er goed nieuws; ieder aanzoek is bevestigt met een volmondig ja!
» Lees verder 


Inspiratie nodig?

 
Schrijven Magazine is het tijdschrift voor iedereen die schrijft. Van de geïnspireerde hobbyist tot de toekomstige winnaar van de Gouden Strop, Zilveren Griffel of AKO Literatuurprijs. Met heel veel praktische tips, workshops en nuttige adressen, maar ook interviews met redacteuren, agenten, beginnende én gevestigde auteurs. Neem nu een jaarabonnement en krijg een Moleskine notitieboekje cadeau.
» Lees verder