Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Strandseizoen geopend.  De 45 strandhuisjes bij Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp aan Zee zijn geopend voor gasten. Deze week arriveerden de eerste gasten.

De familie Jorritsma uit IJlst  vieren hun 40-jarig huwelijksfeest en hebben voor deze gelegenheid drie strandhuisjes geboekt om dit samen met de (klein)kinderen te vieren. Tot 22 oktober a.s. zijn de strandhuisjes geopend voor gasten.

Voor het beheerdersechtpaar Hans en Carla Gouwenberg startte het seizoen vorige maand al. Carla: “In de winterperiode worden de strandhuisjes opgeslagen; vanaf 12 maart konden ze weer opgebouwd en ingericht worden. Vorig jaar startte Landal met 25 strandhuisjes. Door de enorme belangstelling werd al snel besloten er dit jaar 20 extra huisjes bij te plaatsen. Het is een hectische maand geweest, maar het is zeker geen straf om weer terug te zijn. Het is hier adembenemend mooi én afwisselend. De zee is elke keer anders, je ziet zeehondjes en er vliegen lepelaars over. Bij vloed zit je op slechts 40 meter afstand van zee. Wat wil je nog meer!”

De strandhuisjes zijn de grootste in Nederland, liggen aan de voet van de duinen en vormen daar een echte eye-catcher. Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks: “Doordat ze in een natuurgebied staan, hebben de woningen gedekte kleuren, die zoveel mogelijk wegvallen in het landschap. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de Noordzeekust, waardoor een verblijf hier een geweldige beleving is.”

De huisjes zijn onder andere voorzien van een designkeuken met magnetron en inductieplaat, badkamer met douche, slaapkamer, entresol, woonkamer met een comfortabele (slaap-)bank en flatscreen televisie met ingebouwde DVD-speler. Op het hardhouten terras staan grote luie bearchairs, strandstoelen en loungebedden. Gasten hoeven niet met hun bagage over het strand te slepen: die wordt per jeep naar de woningen gebracht.

Meer informatie
www.landal.nl/strandhuisjes
. Hier is ook een video-impressie van de strandhuisjes te zien.


Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 69 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië met in totaal ca. 11.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.