Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Extra kaarten beschikbaar voor Nederlandse markt. Om te voldoen aan de enorme vraag van Nederlandse bedrijven en supporters om de Olympische Spelen in London te bezoeken, heeft ATP Event Experts extra entreekaarten ingekocht.

Deze kaarten worden met ingang van woensdag 11 april, 9.00 uur te koop aangeboden via een speciaal daarvoor ingerichte webshop. Deze verkoopronde volgt op eerdere verkoopmomenten, waarbij de vraag vele malen groter bleek dan het aanbod. Door het beschikbaar stellen van extra kaarten, willen ATP Event Experts en NOC*NSF zoveel mogelijk Nederlanders in staat stellen de Olympische Spelen te bezoeken. ATP Event Experts is door NOC*NSF aangesteld als Official Ticket & Travel Agent.

ATP Event Experts heeft via ticket agents in andere landen extra officiële entreekaarten weten te bemachtigen voor de Olympische Spelen. Volgens Jeroen de Roever, Manager Group Sports Strategy, gaat het om een groot aantal topwedstrijden met Nederlandse medaillekansen. “We zijn er in geslaagd om via ons internationale netwerk meer aanbod te creëren voor bijvoorbeeld judo, hockey en paardrijden. Daarnaast hebben we extra entreebewijzen ingekocht voor wedstrijden die een ongekende Olympische beleving zullen oproepen. Denk bijvoorbeeld aan atletiek in het Olympisch Stadion. Maar ook aan beach volleybal, dat plaats vindt in de Horse Guards Parade in hartje Londen. En tennis op de wereldberoemde banen van Wimbledon.”

Gerard Dielessen, Algemeen Directeur NOC*NSF: "Het is goed nieuws dat ATP een extra aantal entreekaarten voor London 2012 kan verkopen. Veel Nederlanders willen deze Spelen, die zo dichtbij zijn, in levende lijve meemaken."

De entreekaarten kunnen vanaf woensdag 11 april om 9.00 uur worden besteld via de webshop van ATP Event Experts op www.atpi.nl/os2012. Daar vinden geïnteresseerden een overzicht van de entreekaarten die nog beschikbaar zijn. De entreekaarten kunnen direct worden afgerekend via creditcard (Visa en Mastercard) en iDeal.

ATP heeft al sinds 1997 een intensief samenwerkingsverband met NOC*NSF. Niet alleen vervoert en accommodeert de zakelijke reis- en evenementenorganisatie het Nederlands Olympisch en Paralympisch Team, ook heeft ATP al vele jaren ervaring met de verkoop van entreekaarten en het samenstellen van complete arrangementen rondom de Olympische Spelen.