Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Jaarlijkse groei Nederlandse vakantiegangers naar Portugal met 5 procent. Steeds meer Nederlanders gaan op vakantie naar Portugal, blijkt uit cijfers van het Portugees Verkeersbureau.

Met een jaarlijkse groei van bijna 5 procent, neemt ook de vraag naar vakantiewoningen in het land toe. Om die reden heeft Topic Travel Vakantiehuizen vakantieland Portugal nieuw in het programma opgenomen.

Het Portugees verkeersbureau weet uit onderzoek dat Portugal belangrijk is voor Nederlanders. De interesse wordt naast door het klimaat, vooral gewekt vanwege het authentieke karakter van het land. Nederlanders gaan vooral naar Portugal om de cultuur en de lokale gewoontes. Daarom heeft Topic Travel woningen geselecteerd in en rond vissersdorpjes als Tavira, Sagres, Benagil in de Algarve, waar die typisch Portugese sfeer hangt.

De nieuwe, luxe huizen van deze verhuurder van de betere vakantiehuizen zijn met zorg gekozen vanwege de loopafstand tot restaurantjes en supermarkten. Ook de wat grote, bekende toeristische badplaatsen, zoals Albufeira en Portimão, liggen in de buurt van de betreffende huizen. Tegelijkertijd ben je in een mum van tijd in de vaak ruige, ongerepte binnenlanden van het land.

In een tijdelijk tweede huis vindt de vakantieganger meer comfort dan in een hotel, camping of caravan. De Portugalganger bepaalt zelf, ongebonden, wat en wanneer te doen, in en rond zijn huis. Kortom, uw eigen gang gaan en meer invloed op het eigen vakantieplezier. Die invloed begint al met de online tool bestmatch van Topic Travel. Hiermee kunt u wensen kenbaar maken om zo het beste huis in de beste omgeving te boeken. Via de tool kunt u aangeven hoe belangrijk criteria als beleving, privacy en cultuur voor u zijn, waardoor huizen die hebben wat u zoekt direct verschijnen op het beeldscherm.


Meer informatie op de website topictravel.nl