Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De bouw van De Oranjecamping in Londen is begonnen!  Breda 18 april 2012 – Over exact 100 dagen beginnen de Olympische Spelen in Londen. Op 25 juli opent De Oranjecamping haar deuren in Greenwich.

Deze week is een begin gemaakt met de grondwerkzaamheden op het terrein waar de thuishaven van oranjeliefhebbers komt. En om de 100-dagen mijlpaal te vieren, ontvangen oranjeliefhebbers nu 25% korting op 100 accommodaties.
“Het aftellen is voor ons echt begonnen, zeker nu er een officiële start is gemaakt met de werkzaamheden op het terrein. De komende dagen wordt het land ontdaan van afval en wordt het geëgaliseerd. Eind volgende week wordt het land ingezaaid en dan laten wij het tijdelijk rusten”, aldus Jokko de Wit, oprichter van De Oranjecamping.
5,5 hectare aan de Thames

Nadat het gras is aangeslagen en ingegroeid, wordt over ongeveer vier weken begonnen met de tweede fase van de ontwikkeling van het terrein. Het land waar De Oranjecamping wordt opgebouwd is 5,5 hectare groot en biedt onderdak aan 2000 tot 2500 oranjefans per nacht. Naast de vaste accommodaties zoals groepstenten, luxe safaritenten en mobiele hotelkamers, komt er een grote entertainmenttent waar dagelijks artiesten optreden, een oranjeboulevard met eet- en drinkgelegenheden en wordt er een apart VIP-gedeelte ingericht.
25% korting op 100 accommodaties voor sportliefhebbers
Omdat de spelen over exact 100 dagen beginnen, biedt De Oranjecamping 25% korting op 100 accommodaties op De Oranjecamping in Londen. De eerste 100 boekers die de code 100londen2012 vermelden bij hun boeking op www.oranjecamping.nl, ontvangen deze aanzienlijke korting op de totale reissom, exclusief eventuele opties. De actie is geldig tot en met zondag 22 april.


www.oranjecamping.nl