Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Onderscheidingen voor Populairste én Beste Vakantieparken. Landal GreenParks is door reisbeoordelingssite Zoover.nl  voor het tweede jaar op rij in twee categorieën onderscheiden met een Zoover Award: die van ‘Populairste Vakantiepark en ‘Beste Vakantiepark’.


De Zoover Awards, die dit jaar voor de vierde keer werden uitgereikt in 25 categorieën, zijn dé publieksprijzen voor reizend Nederland. In elke categorie kunnen twee Awards worden gewonnen. Het bedrijf met de meeste stemmen krijgt de titel ‘populairste’, dat met de beste score ontvangt de titel ‘beste’ in haar categorie. Tot 9 april jl. kon het publiek stemmen op www.zooverawards.nl.
De uitvoering van de online verkiezing voor de reisbranche was in handen van Q&A Research (bekend van o.a. de Thuiswinkel Awards en Retail jaarprijs).

“Op het gebied van gastenwaardering zijn dit de belangrijkste onderscheidingen die er zijn, dus we zijn hier ongelooflijk trots op; temeer omdat deze award een waardering is voor al onze parken!” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Eerder dit jaar won Landal voor de tweede achtereenvolgende keer de Customer Performance Award en eind vorig jaar behaalde het bedrijf opnieuw een top 3 notering bij de verkiezing van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland. Kids Vakantiegids en Zoover Vakantiebeoordelingen hebben in januari van dit jaar zeven buitenlandse parken van Landal beoordeeld met het Kids WintersportTip! Keurmerk.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 69 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië met in totaal ca. 11.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

Voor nadere informatie:
www.landal.nl