Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Floriade 2012 is ook voor kinderen leuk en educatief, zeker tijdens de Kids Week van 30 april tot en met 6 mei aanstaande. Er zijn dan extra workshops, voorstellingen en activiteiten. Ook Europa-Park, Duitslands grootste attractiepark, verleent hieraan haar medewerking.

Op enkele dagen zullen artiesten acte de presence geven en mascotte Euromaus heeft een speurtocht uitgezet waarbij een verblijf in Europa-Park te winnen is.

Europa-Park, de afgelopen jaren meerdere malen uitgeroepen tot beste attractiepark van Europa, verleent met alle plezier haar medewerking aan het ‘groene attractiepark’ dat eens in de tien jaar in Nederland georganiseerd wordt. De Floriade-mascottes Flora en Florian zullen zich over een tijdje presenteren in Europa-Park, maar tijdens de Kids Week is Euromaus te gast in Venlo.

Op 30 april, Koninginnedag,  zal de Kids Week geopend worden door de koninginnen van de tuinbouw en de bevriende mascottes van Flora en Florian. Euromaus heeft zijn koffer al gepakt en komt ook naar Venlo. Hij zal de hele week in Venlo verblijven en dagelijks de kinderen uitnodigen deel te nemen aan een speurtocht. Op vrijdag en zaterdag zullen de Europa-Park-clowns Alex en Joschi een aantal optredens verzorgen. Deze heren mixen humor met acrobatiek en wonnen daarmee vorig jaar nog een internationale prijs voor kinder-entertainment.

De Kids Week op de Floriade start op 30 april en duurt tot en met 6 mei. De Floriade is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Europa-Park is Duitslands grootste attractiepark met meer dan 100 attracties en shows. In het park zijn dertien Europese landen tot in de puntjes nagebouwd. Het is het  grootste attractiepark ter wereld met een seizoensopenstelling en het op een na best bezochte park in Europa. Europa-Park ontvangt jaarlijks vele onderscheidingen en is afgelopen jaren meerdere malen uitgeroepen tot beste park van Europa.  Het park ligt in het Zwarte Woud, op enkele kilometers van de A5, bij het drielandenpunt Duitsland-Frankrijk-Zwitserland. Meer informatie: www.europapark.com