Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Op nog geen twee uur rijden van Johannesburg, ligt een paradijs op aarde voor jong en oud: Sun City. Voor de meest adembenemende activiteiten en ervaringen is een verblijf hier een must. Het resort grenst aan het Pilanesberg National Park, dus de mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend!


Sun City is wereldwijd een begrip. Niet alleen vanwege de schitterende vier- en vijfsterren hotels die op het resort liggen, de perfecte service en de ongekende mogelijkheden die allemaal bijdragen aan een onvergetelijk verblijf. Ook voor spanning en avontuur bent u bij Sun City aan het juiste adres! Of het nu ’s morgens vroeg voor dag en dauw is, of halverwege de dag: er is altijd wel iets te beleven.

De TOP 10 leukste activiteiten hebben we op een rijtje gezet.

1. Rijden op de rug van een olifant
Dat kan in het Letsatsing Game Reserve dat in het Pilanesberg National Park ligt. Een bijzondere ervaring om het Afrikaanse landschap te zien vanaf deze indrukwekkende dieren.
 
2. Quad rijden
Onder begeleiding van een gids door het landschap rijden op een quad! Een leerzame en leuke activiteit waar het hele gezin aan mee kan doen.
 
3. Parasailing
Alleen of in tandem: Parasailing. Neem een korte aanloop en in no-time hang je boven het meer Waterworld met een schitterend uitzicht! Voel je even zo vrij als een vogel….
 
4. High Speed!
In een speedboot over het water scheren. Voor een echte adrenalinekick!
 
5. Jet-ski
Van de ene zijde van het meer naar de andere zijde op jet-ski's. Daag een vriend uit en kijk wie het snelst is! Dit moet je zelf ervaren.
 
6. De Big 5
Geen bezoek aan Sun City is compleet zonder een glimp van de Big 5 opgevangen te hebben. ’s Morgens vroeg of aan het einde van de dag. Het zien van deze indrukwekkende dieren zal je altijd bij blijven.
 
7. Robin Hood
Treed in zijn voetsporen in het Outdoor Activity Centre en leer boogschieten. Ervaren instructeurs kunnen je de fijne kneepjes leren op iedere soort boog: van traditionele tot moderne kruisboog. Maar ook kleiduiven schieten behoort tot de mogelijkheden!
 
8. Segway Safari
Weinig tijd om heel Sun City te verkennen? Maak dan een Segway Safari! Onder begeleiding is het mogelijk om in korte tijd alle highlights te zien van het resort.
 
9. Krokodillen!
Breng een bezoek aan Kwena Gardens, net voor de ingang van het resort. Hier leven meer dan 7000 krokodillen, inclusief de drie grootste in gevangenschap levende Nijl krokodillen. Leuk voor jong en oud!

10. Ruiters opgelet!
Alle faciliteiten zijn aanwezig om een schitterende tocht te maken op een van onze paarden. Op eigen gelegenheid voor de ervaren ruiters of onder begeleiding van een van onze gidsen.
 
Voor wie nog niet genoeg spanning beleeft aan deze activiteiten kan naar de Temple of Courage in de Valley of the Waves voor een van de zinderende glijbanen!
Alle activiteiten kunnen geboekt worden bij het Welcome Centre op Sun City.

Meer weten? Kijk dan op www.suninternational.com