Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Reiswebsite Momondo maakt een vliegende start met het festivalseizoen. De zomer komt er snel aan en de grote festivals ontbreken dit jaar niet op de kalender.

De line-ups zijn bekend, de campingspullen worden klaargemaakt en de adrenaline stijgt langzaam. Het populaire muziekfestival Roskilde wordt dit jaar gehouden van 5 tot en met 8 juli. Vlak voor de start van het festivalseizoen maakt reiswebsite Momondo, bekend dat het de officiële reispartner is van het grootste muziekfestival van Noord-Europa: Roskilde. In het teken van de samenwerking schrijft Momondo een  wedstrijd uit waarbij deelnemers twee tickets kunnen winnen naar Roskilde.


Deelnemers aan de wedstrijd hoeven slechts drie vragen in te vullen op http://www.momondo.nl/partner/roskilde/ om mee te doen. De winnaars van de festivaltickets worden op 21 mei bekend gemaakt.  
Tijdens de vier festival dagen van Roskilde zullen 200 bands te zien zijn op 8 verschillende podia. Het festival heeft ruim 75.000 bezoekers. De gevarieerde line-up bevat nieuwe muziek, Indie en vele verrassingen voor de echte muziekliefhebber. Bekende namen zullen dit jaar zorgen voor veel spektakel. Bruce Springsteen, Björk, Bon Iver, The Roots en de legendarische band The Cure behoren dit jaar tot de topartiesten die op zullen optreden op Roskilde.

Het Roskilde festival wordt dit jaar voor de 42ste keer gehouden en heeft ten opzichte van voorgaande jaren een nieuw podium. Op de Apollo-stage zijn de nieuwste electro-beats te horen.

Naast indrukwekkende live-acts, gerenommeerde bands en nieuwkomers zullen bezoekers ogen en oren tekort komen. Er zijn ruim 130 eettentjes die zorgen voor heerlijk en  gevarieerd eten. Op 30 juni gaat de Roskilde Camping open en kan iedereen in de stemming komen en kan de warming-up voor het festival beginnen. Na een warming-up van maar liefst vijf dagen start het festival met vier dagen muziek. Kortom; de bezoeker kan negen dagen lang genieten van de ultieme Roskilde ervaring. Meer dan 30.000 vrijwilligers maken dit het evenement tot een onvergetelijk evenement voor het publiek. Alle winsten die gemaakt worden op het festival gaan naar goede doelen.

Ben jij klaar voor de unieke Roskilde ervaring? Momondo, officieel reispartner van Roskilde 2012, vindt voor jou de goedkoopste vluchten naar het festival. Op momondo.nl vind je al een retourvlucht vanaf €99,- naar Kopenhagen.