Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De Grote Apentocht in Apenheul. Wie is de grootste aap in de familie? Vader? Zus? Of opa? In de meivakantie – van 28 april t/m 6 mei - kunnen kinderen in Apenheul meedoen met De Grote Apentocht.

Met grappige vragen, spannende opdrachten en leuke spelletjes ontdekken ze zelf hoeveel ze op een aap lijken. Natuurlijk ontvangt iedere deelnemer aan het einde van de tocht een leuke verrassing!

Gorilla’s
Ruik aan een gorilladrol en ontdek waarom gorilla’s zo’n dikke buik hebben. Iedere dag tussen 12.00 en 15.00 uur maken bezoekers van Apenheul kennis met Jambo en zijn familie bij de infotafel langs het gorilla-eiland. Ze ontdekken er van alles over wat gorilla’s eten, hoe ze leven en waarom Jambo nu de baas is. En kinderen krijgen er de unieke ‘gorilla game’ mee naar huis!

Speelse gorillapeuters
Tijdens de gorilla voederpresentatie zijn de gorilla’s van Apenheul pas echt van dichtbij te zien. De gorillapeuters ontdekken de wereld om zich heen. Een koprol, een borstroffel en tikkertje spelen. De gorillagroep wordt alleen maar leuker en speelser! Tijdens de voederpresentatie stellen de dierverzorgers de gorilla’s voor en verrassen bezoekers met hun persoonlijke verhalen over de dieren.
 

Meer informatie over Apenheul vind je op www.apenheul.nl.