Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Gasten die zich welkom voelen in Twente, er zo lang mogelijk willen blijven om er ook nog eens terug te komen! 'Vertrouwd Thuiskomen' heet dat in de samenwerking tussen 26 campings en bungalowparken in Twente en het Twents Bureau voor Toerisme (TBT).

Een nieuwe brochure, website (www.thuiskomenintwente.nl) en de ‘Thuis in Twente Voordeelkaart’ worden sinds kort ingezet om de kampeerliefhebber uitgebreid te informeren over een onvergetelijk verblijf in Twente.

De ‘Thuis in Twente Voordeelkaart’ maakt een bezoek aan de Twentse campings en bungalowparken extra aantrekkelijk. Gasten ontvangen de kaart bij boeking en hebben zo de komende twee jaar recht op kortingen op ruim dertig musea, dagattracties en activiteiten in heel Twente. Een ideale manier om ‘Twente. Landgoed van Nederland’ op allerlei manieren te beleven, te proeven, te ruiken en te zien. Bij ieder uitstapje ontvangt de gast een stempel op de achterzijde van de kaart. En bij zes stempels een Twentse attentie als extraatje bij het bungalowpark of de camping.
Voor meer informatie over kampeer- en bungalowvakanties in Twente: www.thuiskomenintwente.nl