Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Twee aanlokkelijke nieuwe Sandton locaties voor België-gangers. Wordt het Brussel of Gent? Sandton Hotels maakt de keuze voor een citytrip of zakelijk uitstapje niet eenvoudig, met twee zeer aanlokkelijke nieuwe locaties in België.

Net als alle andere hotels in de Sandton collectie vallen deze op door hun onderscheidende karakter en eigen identiteit. Dat is waarop Sandton haar hotels selecteert.

Bruisend Brussel
Brussel: historische metropool, enorm winkelaanbod, culinaire variëteit én stad van kunst en cultuur. Het nieuwste adres als uitvalsbasis voor een citytrip naar Europa’s hoofdstad is Sandton Pillows Brussels aan de Place Rouppe. Kleinschalig en persoonlijk is dit nieuwe viersterren deluxe boutique hotel middenin het oude centrum van Brussel, vlakbij de Grote Markt. Er zijn 41 deluxe kamers en 4 royal deluxe kamers, een gezellige bar, ‘all day dining kaart’-restaurant en twee meetingrooms.

Pillows, small boutique, urban chic
Herkenbaar als Sandton hotel is Pillows Brussel gehuisvest in een prachtig gerenoveerd, karakteristiek pand. Imposant is het moderne hotel ook binnen. Het interieur en de warme inrichting hebben een ‘rijke’ uitstraling en passen bij het statige gebouw in een markante buurt.

Op het dynamische Place Rouppe viert de Belgische gastronomie hoogtij. Het befaamde tweesterrenrestaurant Comme Chez Soi is de beroemde buurman van Sandton Pillows Brussels.

Gent, trekpleister voor wereldreizigers
Met zijn historische erfgoed, vooruitstrevend design en gulle gastvrijheid mag Gent zich gerust de meest verrassende stad van Vlaanderen noemen. Toeristen houden van Gent omdat de stad schoonheid en cultuur combineert met creativiteit, levendigheid en een veelzijdig horeca-aanbod. Het luxueuze viersterrenplus Sandton Grand Hotel Reylof past daar naadloos bij. Het ligt in hartje Gent, op een toplocatie op wandelafstand van de mooiste monumenten: het Gravensteen, de Graslei, de Sint-Baafskathedraal, het Belfort, de Sint-Michielsbrug en het Huis van Alijn.

Grootse luxe in historisch decor
Sandton Grand Hotel Reylof combineert op een unieke manier oud en nieuw. Het stadshotel is een streling voor het oog met de monumentale gevel in empirestijl, elegante, historische interieurdetails, prachtige binnentuin en het geklasseerde koetshuis. Het 18de-eeuwse gebouw werd met respect voor zijn historische waarde gerestaureerd én van alle moderne comfort voorzien. De kamers met hun hoge plafonds, grote ramen en Franse interieur brengen de 18de eeuw tot leven, en kleuren haar met hedendaagse toetsen in. Gasten onthaasten in de twee authentieke lounges, of genieten in het gastronomische restaurant Lof met champagnebar en cocktailbar NJOY.

Stadshotel met extra troeven
Meer dan de helft van de 158 kamers beschikt over een terras of balkon, wat uniek is voor een stadshotel. Een andere troef voor de hotelgasten is de fantastische binnentuin met terras - een oase van rust middenin de stad. Bij de kamerprijs inbegrepen is WiFi, water uit de minibar en gebruik van het in het koetshuis gevestigde wellness center. Hier geniet je na een dagje intensief citytrippen van sauna, hamam, fitness en wellnessbad; alles gratis met uitzondering van solarium en behandelingen.  

---
De Sandton hotelcollectie omvat 20 hotels in binnen- en buitenland: Nederland: Château De Raay Baarlo, De Nederlanden Vreeland, Paal 8 Terschelling, Pillows Zwolle, IJsselhotel Deventer; Sandton Eindhoven City Centre, Hotel De Filosoof Amsterdam, Malie Hotel Utrecht, Resort Bad Boekelo, Hotel De Roskam Rheden, Landgoedhotel Vennendal Nunspeet. België: Hotel Broel Kortrijk, Sandton Brussels Centre, Grand Hotel Reylof Gent, Pillows Brussels. Frankrijk: Domaine Cocagne, Cagnes sur Mer (Côte d’Azur) Duitsland: Resort Bayerischer Wald Habischried, Oostenrijk: Residenz Hochalm Saalbach-Hinterglemm. Curaçao: Kurá Hulanda Willemstad, Kurá Hulanda Westpunt.