Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Holland International is in samenwerking met de Egyptische milieuorganisatie HEPCA een project tegen zwerfafval gestart. Samen met Nederlandse reisagenten spaart Holland International voor afvalbakken in Hurghada om zo het afvalprobleem tegen te gaan.

Doel: schone straten, schone stranden en een schone Rode Zee.

Het vele afval dat in Egypte op straat en in zee wordt gegooid, bedreigt veel dieren. Vogels, zeeschildpadden, dolfijnen en vissen zien het afval als voedsel en het koraal sterft erdoor af. Om dit tegen te gaan, spaart Holland International, samen met Nederlandse reisagenten, voor honderd afvalbakken langs de drie kilometer lange boulevard van Memsha en grote afvalbakken in de woonwijk El Kawshar in Hurghada. Door het plaatsen en structureel legen van deze afvalbakken creëert dit project daarbij extra werkgelegenheid in dit toeristische gebied.

Groene Smiles4U
Voor iedere vakantieganger die geboekt wordt op een groene accommodatie van Holland International, ontvangt een reisbureau twee Groene Smiles4U ter waarde van één euro. De reisagenten kunnen hun Groene Smiles doneren aan verschillende goede doelen. Holland International wil op deze manier de groene accommodaties onder de aandacht brengen en een bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van bestemmingen.