Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De zoekmachine voor voordelige vluchten en hotels uit Denemarken is een van de hoofdsponsors van een bijeenkomst van de beste Amerikaanse reisjournalisten.  Dit evenement vindt voor het eerst plaats van 3 tot met 6 mei in Brooklyn, New York


Momondo (www.momondo.com), de internationale zoekmachine voor voordelige vluchten en hotels, is een van hoofdsponsors geworden van de bijeenkomst van de prestigieuze Society of American Travel Writers 2012 van 3 tot en met 6 mei in Brooklyn. Tijdens de bijeenkomst komen zo’n 60 reisjournalisten uit de hele Verenigde Staten naar New York. Een aantal belangrijke media zullen aanwezig zijn zoals: the Associated Press, USA Today, Los Angeles Times, San Francisco Chronicle, Philadelphia Inquirer, Miami Herald, Budget Travel Magazine, US News and World Report, National Geographic Traveler, Westways, Midwest Living, Sherman's Travel Media, Smarter Travel Media, Lonely Planet, and Frommers.com.

Momondo partner, Martin Lumbye, geeft in de Borough Hall in Brooklyn op zondag 6 mei een lezing over het succes van Momondo. ‘Hoewel Momondo in Europa gevestigd is, zijn we blij met de erkenning en de aandacht van Amerikaanse media. Toen we in 2006 Momondo lanceerden, waren het Amerikaanse media zoals CNN, NBC, CBS en autoriteit in de reiswereld Arthur Frommer, waarbij we opvielen en die over ons schreven. Het is geweldig dat Amerikaanse media Momondo zo interessant vindt.’ Aldus Lumbye.

Lumbye laat graag de functionaliteiten die Momondo uniek maken aan reisjournalisten zien.  

Een aantal unieke functionaliteiten van Momondo zijn:
-        Dienstregelingen en prijzen van hogesnelheidstreinen geïntegreerd in zoekopdrachten voor vluchten.
-        Zoeken in meer dan 700 reiswebsites inclusief Europese low-cost luchtvaartmaatschappijen.
-        Momondo zoekt in meer dan 450.000 hotels wereldwijd, waarbij gebruik gemaakt wordt van Google Maps en reviews.
-        Momondo zoekt op kleur, stemming en inspiratie. Niet alleen maar op eindbestemming.
-        Er is een Momondo app voor iPhone en Android.
-        User generated content die samen gaat met artikelen gemaakt door het team van Momondo.

Momondo
is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf en is tevens een van de grootste uitgevers van reisgidsen in Denemarken. Inclusief de uitgave in samenwerking met het beste restaurant ter wereld Noma: Copenhagen by Noma and Momondo. Verkrijgbaar in het Deens en Engels. De lezer maakt kennis met de highlights van Kopenhagen geselecteerd door het personeel van Noma.