Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Alles wat je moet weten om overal en altijd de weg te vinden. Voor wie verder wil kijken dan zijn gps-systeem is er nu eindelijk een praktisch handboek: Het ultieme navigatiehandboek.

De Schotse navigatiespecialist Lyle F. Brotherton geeft een gedegen handleiding voor hoe je overal ter wereld je weg kunt vinden – zowel in lege, ruige gebieden als in dichtbebouwde wereldsteden. Handig: alle navigatietechnieken gebundeld in één boek!

Het ultieme navigatiehandboek, van de makers van de everseller SAS Survival Handboek, beschrijft helder hoe je met én zonder gps-apparatuur je plaats en koers kunt bepalen. Ook is er aandacht voor (on)gunstige factoren onderweg en hoe je die in je voordeel kunt laten werken. De methodes voor het plannen en het volgen van een route zijn onderverdeeld in vijf verschillende onderdelen: de basis, de technieken, bijzondere omgevingen, omgaan met apparatuur en handige tips.

Het ultieme navigatiehandboek is niet alleen de meest uitgebreide gids voor wandelaars, off-the-roadrijders en buitensporters, ook een wandeling dicht bij huis wordt een compleet andere belevenis met de tips uit dit praktische handboek. De stap-voor-stap-uitleg en duidelijke foto’s helpen iederéén op pad.

Lyle F. Brotherton is een Schotse navigatiespecialist en reddingsteamlid. Hij geeft wereldwijd gespecialiseerde navigatiecursussen aan reddingsteams en speciale eenheden. Kijk voor meer informatie en instructiefilmpjes op www.micronavigation.com.

Het ultieme navigatiehandboek
Auteur: Lyle F. Brotherton
ISBN: 9789021551388
Prijs: € 27,50

Website: www.kosmosuitgevers.nl