Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Kustpark ondergaat totale make-over. Burgh-Haamstede, 7 mei 2012 – Na een grootschalige vernieuwing en tijdelijke sluiting van Landal Resort Haamstede kon afgelopen weekend de toegangspoort naar het bungalowpark weer open.

Burgemeester G.C.G.M. Rabelink van de gemeente Schouwen-Duiveland verrichtte de officiële heropeningshandeling.
 
Landal Resort Haamstede sloot vorig jaar na de zomervakantie de deuren voor de grootscheepse verbouwing. Van de 140 bungalows zijn 116 woningen afgebroken en vervangen door geschakelde twee-onder-één kap en vrijstaande recreatiewoningen in typisch Zeeuwse stijl. Van de overige 23 bungalows is de buitengevel gerenoveerd, zodat zij visueel aansluiten op het nieuwe park.

“Er staat nu weer een fantastisch nieuw park waarmee we weer jaren vooruit kunnen. De vriendelijke Zeeuwse bouwstijl en mooie inrichting nodigen uit voor een verblijf in Zeeland. De hele vernieuwing van het resort heeft slechts acht maanden geduurd en de gasten weten het park nu al weer te vinden. Zeeland is in trek en Landal Resort Haamstede loopt voorop met de boekingen voor de komende maanden. Alle betrokkenen van dit fantastische project zijn trots op de nieuwe parkbeleving en we zijn klaar om vele gasten weer te ontvangen“, aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Parkmanager Ron van der Deijl: “43 van de 116 nieuwe bungalows zijn in een karakteristieke dorpse ring gebouwd. Waar normaal de kerk staat, staan bij ons twee speeltuinen en twintig jaar oude fruitbomen, die in het voorjaar een prachtige bloesem hebben. De royale woningen zijn er in verschillende varianten, waaronder ook een luxe uitvoering, met onder andere een sauna en Sun Shower. Zelfs de standaard bungalows hebben 2 flatscreens, een DVD-speler, vloerverwarming en het luxe meubelpakket gekregen.”

Landal Resort Haamstede is een autovrij park met een rustig familiekarakter. Het park ligt op zo’n tweeënhalve kilometer afstand van het strand en dichtbij Haamstede, Renesse en Zierikzee.

Kijk voor meer informatie over Landal Resort Haamstede op www.landal.nl/resorthaamstede.


Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 69 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië met in totaal ca. 11.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.