Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Vele watersporterliefhebbers trekken met het mooie lenteweer naar Friesland om te zeilen of één van de bekende zeilevenementen te bezoeken.

NOVASOL Vakantiehuizen maakt het watersportliefhebbers en vakantiegangers gemakkelijk; met een eigen vakantiehuis aan één van de Friese meren is het mogelijk de Sneekweek of het Skûtsjesilen van dichtbij mee te maken.

 

Nu de lente officieel is ingetreden, spelen bij veel watersporters de lentekriebels op. Met name in Friesland, met haar vele meren watersportprovincie bij uitstek, kunnen zij hun hart ophalen. Velen reizen in het voorjaar of in de zomer af naar Friesland om te gaan zeilen, te genieten vanaf het water of om evenementen als de Sneekweek, het Skûtsjesilen of de Visserijdagen bij te wonen. Watersporters en zeilfanaten kunnen nu bij NOVASOL een vakantiehuis boeken aan of nabij één van de Friese meren en zo het ‘reilen en zeilen’ in Friesland van dichtbij meemaken. Zo behoort onder andere een huiselijk verblijf inclusief een inpandig boothuis tot de mogelijkheden.

 

Op de website van NOVASOL is een overzicht te vinden van alle zeilevenementen die dit jaar op de Friese agenda staan. Zo wordt het vakantiegangers gemakkelijk gemaakt om het juiste vakantieadres te boeken dichtbij hun favoriete zeilevenement. „Een voorjaars- of zomerverblijf in Friesland is met NOVASOL binnen handbereik voor iedere vakantieganger en watersportliefhebber, aldus Frans Schoon, Algemeen Manager bij NOVASOL.”.

 

Natuurlijk heeft Friesland naast de verscheidene watersportevenementen nog meer te bieden; zo is een bezoek aan de stad Leeuwarden, met haar rijke historie, een absolute must. Per fiets of auto zijn de andere steden langs de Friese Elfstedentocht route te bezoeken en dankzij de regelmatige veerdiensten zijn de eilanden Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog binnen handbereik.

 

Voor meer informatie over NOVASOL of de vakantiehuizen in Friesland, zie www.NOVASOL.nl