Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Eric Broekaart, directeur van het Maastrichtse Expositie en Congres Centrum (MECC) is toegetreden tot het bestuur van het Maastricht Congres Bureau (MCB). Het MCB is een stichting die Maastricht & regio promoot als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten.

Participanten van de stichting zijn onderverdeeld in 4 zuilen: MECC, VVV Maastricht, Hotels en Overige dienstverleners. Eric Broekaart vertegenwoordigt als bestuurslid het MECC en volgt hiermee voormalig directeur, René Hanssen, op.

Met ingang van 1 maart jl. is de 50 jarige Limburger benoemd tot directeur van het MECC. Eric Broekaart heeft ruime ervaring in de beurzen- en evenementensector. Tot vorig jaar was hij als directeur Sales Beurzen & Evenementen van Libéma commercieel verantwoordelijk voor de beurs- en eventlocaties van Libéma. In het decennium daarvoor heeft hij als directeur van de IJsselhallen in Zwolle, de traditionele veehallen succesvol weten te transformeren tot een multifunctioneel evenementencomplex. Daarnaast heeft hij het aansprekende evenement Lego World, dat tegenwoordig meer dan 75.000 bezoekers trekt, in samenwerking met Lego bedacht en ontwikkeld.

Hij kijkt uit naar zijn rol als bestuurslid: ‘‘Congressen en andersoortige zakelijke bijeenkomsten geven een enorme economische spin off aan stad en regio. Het acquireren van deze congressen dient dan ook een belang dat vele malen breder is dan het belang van het MECC. Bij de verkoop van je stad als meest geschikte destinatie voor zakelijke evenementen, verhoog je de kansen aanzienlijk als alle stakeholders samenwerken en hun krachten bundelen. Door mijn toetreding in het bestuur van MCB hoop ik een positieve meerwaarde te kunnen leveren aan de propositie van Maastricht als Congresstad.’

Het bestuur van het MCB wordt gevormd door de heer R. Stevens (onafhankelijk voorzitter), de heer R. Goltstein (namens de hotels in Maastricht & regio), mevrouw S. Pauwels (namens de dienstverleners) de heer E. Broekaart (namens MECC Maastricht) en de heer N. Bos (namens VVV Maastricht). De heer M. Knols treedt op als directeur van het MCB.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Knols, directeur van het Maastricht Congres Bureau, telefoon +31 (0)43 328 08 38. Kijkt u ook eens op www.maastrichtcongresbureau.nl.

Wij stellen het bijzonder op prijs als u, indien u bovenstaand bericht gebruikt in uw uitgave, ons hiervan op de hoogte stelt en/of een bewijsexemplaar aan ons toestuurt.

Het Maastricht Congres Bureau is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht en regio. Het heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht en regio. Het Maastricht Congres Bureau houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht. De volledige adresgegevens zijn: Maastricht Congres Bureau |  Het Dinghuis, Kleine Staat 1 | 6211 ED  MAASTRICHT | NEDERLAND