Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Ouders genieten het meest van vakantie als de kinderen het naar hun zin hebben. Het is een cliché, maar waar. Wie met de kinderen verblijft op Sun City in Zuid-Afrika weet zeker dat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen en het reuze naar hun zin hebben.


Sun City is echt een paradijs in Zuid-Afrika en ligt op ongeveer 2 uur rijden van Johannesburg. Een resort waar je met het hele gezin kan genieten van uiteenlopende  activiteiten. De leukste activiteiten op het resort voor jonge gezinsleden maar ook voor het hele gezin, zijn hieronder uiteen gezet.

Kamp Kwena
In Kamp Kwena zijn de jongste kinderen in veilige handen, zij kunnen terecht in de crèche in het Entertainment Centre. De iets grote kinderen gaan gegarandeerd met veel plezier naar de opvang in het Kamp Kwena Fort bij de Cabanas, terwijl de ouders ondertussen kunnen golfen, naar de spa kunnen of gewoon luieren aan het zwembad met een boek.

Actief of juist niet
Actief met de hele familie? Daag elkaar uit voor een tochtje met de Bumper Boats! Wie liever niet in het water gaat en jonger is als 10 jaar kan een ritje maken in de minicars. Wie meer wilt zien van het resort, kan instappen in de Stimela Train. Onderweg  spot je misschien wel een Impala of een Nyala, die vrij rondlopen op het resort.  Schatgravers in de dop kunnen op zoek gaan naar de pot met goud bij Finders Keepers bij de Cabanas.

Lef?
Hongerig geworden van alle spanning en avontuur? Treasure Island Snackbar heeft de oplossing en stilt kleine en grote trek!
Waterworld biedt (water)pret voor het hele gezin. Wie maakt er een salto op een van de trampolines aan de oevers van Waterworld? Wie slaat een hole in one op de Mini Golf baan? De keuze uit glijbanen en zwembaden is groot. Maar lef en stalen zenuwen zijn wel nodig voor onder meer de Viper en Mamba Slides.

Games en henna tattoos
Stoere jongens kunnen zich uitleven in de Games Arcade voor een van de nieuwste video games, maar ook om te racen of een potje street-fighting. Jonge dames kunnen bij de Valley of The Waves een tijdelijke henna tattoo laten zetten of hun naam op een rijstkorrel laten graveren als aandenken aan een fantastisch verblijf in Sun City, terwijl de rest van het gezin een duik neemt in de golven!
 
Kortom: er is meer dan genoeg te doen op Sun City!
 
Meer weten? Kijk dan op www.suninternational.com