Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Abrisud overdekt zwembad IJsselstrand in Doesburg. Het overdekte zwembad is een prachtige aanvulling op de faciliteiten van het IJsselstrand in Doesburg.

Bij mooi weer kunnen grote delen van de overkapping opengeschoven worden om daarmee toch een openluchtzwembad te creëren. Abrisud is specialist in overkappingen en heeft zo al vele zwembaden en zwemparadijzen van een passende overdekking voorzien. Het grote voordeel is natuurlijk, dat dankzij deze overkapping het 365 dagen per jaar zwemweer is.

Bezettingsgraad 20% hoger met overdekt zwembad
Een overdekt zwembad zal niet zo zeer van belang zijn in de zomermaanden, maar in alle andere seizoene n  is h et  absolu ut een pluspunt voor de camping. Een overdekt zwembad is vaak een van de criteria om wel of niet voor een bepaalde  vakantielocatie, camping of recreatiepark te kiezen en dat geldt zeker voor gezinnen met kinderen. Zo is uit onderzoek onder campings gebleken, dat een overdekking zorgt voor een bezettingsgraad die minstens 20% hoger is.


Of het zwembad nu groot is of klein, de overdekkingen van Abrisud worden volledig op maat en naar wens gemaakt. Overkappingen zijn er met aluminium -en houtconstructie. Prijzen zijn dan ook uitsluitend op aanvraag beschikbaar via telefoonnummer 013 2114713. Zie voor meer informatie www.abrisud.nl