Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De internationale zakenreisorganisatie ATPI breidt haar netwerk uit met twee nieuwe partners: Golden Rama in Indonesië en Quang Thinh in Vietnam.

De twee nieuwe kantoren vormen een versterking voor de ATPI Group in Zuid-Oost Azië en zijn een belangrijke toevoeging aan het snel groeiende kantorennetwerk. De groei van het reisconcern is wereldwijd gericht op het opzetten van nieuwe locaties en samenwerking met gespecialiseerde partners in uiteenlopende sectoren.

Golden Rama, met kantoren in Jakarta, Bali, Surabaya en Bandung, voegt in Indonesië expertise toe aan de ATPI Group en gaat in die regio nauw samenwerken met de al bestaande vestigingen van ATPI in Hong Kong, Singapore en Manilla. De nieuwe partner biedt vooral belangrijke toegevoegde waarde voor ATP Instone, dat zich richt op bedrijven in de scheepvaart en olie- en gasindustrie.

In de economische groeimarkt van Vietnam, biedt de nieuwe ATPI-partner Quang Thinh toegang tot lokale tarieven en andere kostenbesparingen die in die regio mogelijk zijn. Het gebruik van ATPI’s geavanceerde technologische systemen zorgt daarbij voor een betere concurrentiepositie. Als één van de grootste olieproducerende landen in Zuid-Oost Azië is Vietnam als belangrijke locatie in de olie en gassector ook een strategische groeimarkt voor ATP Instone.

ATPI CEO Graham Ramsey ziet beide nieuwe partners als een belangrijke strategische mijlpaal. "Onze focus is juist gericht op het uitbreiden van ons netwerk in Zuid-Oost Azië. De regionale specialisten in Indonesië en Vietnam dragen bij aan onze groei en kwaliteit van de dienstverlening in deze opkomende markten. Onze nieuwe partner in Vietnam zal bijvoorbeeld een belangrijk steunpunt zijn voor onze klanten, gezien de complexe en soms uitdagende infrastructuur van het land."

De ATPI Group telt wereldwijd meer dan 1.400 medewerkers en 50 kantoren. Naast zakenreizen voert ATPI wereldwijd activiteiten op het gebied van marine travel, corporate event management en online travel technologie.  

Over ATPI:
ATPI staat al jaren bekend als een van de snelst groeiende bedrijven in de internationale zakenreisindustrie. Het bedrijf is actief op meer dan 50 lokaties wereldwijd en opereert succesvol in corporate travel (ATP Corporate Travel), marine travel (ATP Instone) en event management (ATP Event Experts). Meer informatie over ATPI via: www.atpi.nl