Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Amadeus Benelux heeft vanaf 1 juni jl. de organisatie voor de levering van producten en diensten gestroomlijnd door een nog grotere nadruk te leggen op de klant. Als gevolg hiervan is Olaf Leenders (voormalig Director Marketing & Product Management) benoemd tot Operations Director.

Hij zal verantwoordelijk zijn voor Customer services (Helpdesk en Training), Technical Services, Consultancy en Implementation Services en Product Management.

Commercial Director Rene Schukkink zal nu ook verantwoordelijk zijn voor alle marketingactiviteiten, waaronder Communications, Customer Segmentation en Market Intelligence. Dankzij deze integratie is er slechts één eindverantwoordelijke voor het “go to the market” proces van het bedrijf. In een korte toelichting verklaarde hij: “Wij hebben besloten tot aanpassing van onze organisatie om de focus op technologisch leiderschap en operationele excellentie te versterken”.

Ook zal, met het doel om haar technologische leiderschap te behouden, er een grotere nadruk komen op innovatie. Daarom is Bart Bellers aangewezen als Director of Business Development & Innovation. Samen met zijn team zal hij op zoek gaan naar nieuwe zakelijke kansen en mogelijke innovaties.