Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat veel mensen weer op vakantie gaan. Het inpakken van de auto is voor veel vakantiegangers een belangrijk onderdeel van de vakantie en neemt al snel een dag in beslag.

Budget speelt hierop in met een gratis ‘inpakdag’ door een gratis huurdag te geven. Zo kan men bijvoorbeeld zeven dagen huren tegen de prijs van 6 en is er meer tijd om de auto in te laden.
 
Uit onderzoek van Budget is gebleken dat 68% van de respondenten twee keer per jaar of meer met de auto op vakantie gaat en dus meerdere malen te maken krijgt met het inpakken van de vakantiespullen in de auto. Meestal bepaalt de vrouw wat er mee gaat op vakantie en de man zorgt ervoor dat de auto zo efficiënt mogelijk wordt geladen.
 
Budget weet dat het inpakken van de auto voor de vakantie een tijdrovende klus kan zijn. Daarom is het wel zo fijn om te weten dat je niet betaalt voor de tijd die je kwijt bent aan het inpakken van de auto; die dag geeft Budget nu namelijk gratis. Als er een auto wordt gehuurd voor twee weken dan geeft Budget zelfs 2 inpakdagen gratis en is er nog wat extra tijd om de auto weer uit te laden na de vakantie.
 
Ga naar www.budget.nl/inpakdag voor het maken van een reservering of meer informatie. Boeken kan t/m 16 september 2012.
 
Over Budget
Zoals de naam impliceert is Budget dé autoverhuurder voor budget minded people. Vandaar het credo "Budget, daar kunt u op rekenen". Een breed publiek is daarin geïnteresseerd. Enerzijds de particulier die graag de beste waar voor zijn geld wil en anderzijds de zakelijke markt voor welke het kostenaspect evenzo belangrijk is als betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze strategie heeft Budget Rent a Car sinds de oprichting in 1958 gemaakt tot wat ze nu zijn: één van de grootste drie autoverhuurders ter wereld met wereldwijde dekking.
 
Budget Rent a Car is een van de drie grootste autoverhuurders ter wereld met circa 3500 vestigingen in 125 landen. Het autopark vormt natuurlijk de kern van de organisatie. Wereldwijd beschikt Budget over 270.000 personenauto's en 18.000 bestelwagens.