Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Gistermiddag werd in Strandpaviljoen Paal10 in Ouddorp voor de vijfde keer de Misset Terras Top 100 gepresenteerd, met daarin de beste terrassen van het moment. Het terras van Grandcafé Prachtig aan de Maas werd in deze lijst beoordeeld als beste terras van Rotterdam.

Het robuuste terras met subliem uitzicht op de skyline van de Maasstad, is de plek om te genieten van een drankje, uitgebreide lunch, diner én stadsbarbecue. Ruim zeshonderd horeca bedrijven schreven zich in om een plaats te bemachtigen op de prestigieuze ranglijst, die tot stand kwam op basis van omzetcijfers, sfeer en kwaliteit van het bezoek door mystery guests. Landelijk behaalde Grandcafé Prachtig de 17e plek.


Daar aan de waterkant
Op 1 juli 2008 opende Grandcafé Prachtig haar deuren aan de Maas. Prachtig is het tweede grandcafé restaurant van het jonge ondernemerskoppel Chris de Pagter en Karin Jacques. Bij Prachtig kunnen mensen terecht voor (h)eerlijk eten of een borrel. Maar het grandcafé of een gedeelte hiervan kan ook worden afgehuurd voor speciale gelegenheden zoals zakenlunches, afstudeerborrels of bruiloften. Het terras ligt aan de voet van de Erasmusbrug en biedt op mooie dagen plek aan meer dan tweehonderd zonaanbidders. Op regenachtige zomeravonden kan er binnen ook heerlijk gegeten worden, mét hetzelfde ‘prachtige’ uitzicht op de skyline van Nederlands eigen Manhattan aan de Maas.

 
Overige informatie

Locatie:    Prachtig Grandcafé aan de Maas
Willemsplein 77
3016 DR Rotterdam
Telefoon:    010 213 06 40
Parkeren:    Parkeergarage Willemsplein 1  
Website:    http://www.grandcafeprachtig.nl