Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Kinderdisco en piratenfestijn; meer hotels met Sunshine-Kids-Clubs. Speciaal voor families met jonge kinderen biedt reisorganisatie ITS in de bestemmingen Egypte, Bulgarije, Griekenland, Italië, Spanje, Tunesië en Turkije hotels aan met Sunshine Kids Club.

Deze hotels beschikken over een compleet animatieprogramma voor kinderen in de leeftijd van 4-7 jaar en van 8-12 jaar. Kinderen worden door begeleiders zo’n 50 uur per week vermaakt zodat ouders ook tijd voor zichzelf hebben. Nieuwe Sunshine-Kids-Clubs zijn geopend in hotel Miramar in Obzor (Bulgarije),in het Turkse Asteria Elita Resort in Side-Manavgat en het Life Makadi Resort in Egypte. Ook het all-inclusive aanbod van bijna 100 hotels in Duitsland en Oostenrijk is voor gezinnen aantrekkelijk: behalve een uitgebreid ontbijt, lunch en diner buffet met dranken zijn ook alle faciliteiten voor kinderen inbegrepen. En in enkele gevallen, waaronder het Sonnenhotel in het Beierse Woud, verblijven kinderen tot 14 jaar gratis. Op zoek naar een familiehotel dat louter biologisch eten serveert – ook voor de kleintjes, dan is het Ulrichshof Baby & Kinder Bio-Resort in Rimbach in het Beierse Woud een populaire optie bij ITS. Nadere info over het vakantieaanbod van ITS vindt men op www.itsholiday.nl.

Sunshine-Kids-Clubs
Ieder hotel dat een Sunshine-Kids-Club heeft organiseert talrijke bezigheden voor de kleintjes. Aparte speelkamers, tientallen spelletjes, bodypainten, schatzoeken, kindershows, de animatieteams vermaken zo’n 50 uur per week het kroost. Niet alleen overdag, ook zes avonden per week is er vertier voor jongeren. Na het avondeten aan een gezamenlijke tafel is er een vervolgprogramma en mochten ze nog voldoende energie hebben die uitrazen in de kinderdisco.  Voor de 8-12 jarigen is er dan zelfs nog een spannend avondprogramma. Prijsvoorbeeld: een week all-inclusive in Sunshine-Kids Miramar inclusief in Bulgarije vanaf 760 euro per volwassen en 382 euro voor kinderen van 2-12.

Betaalbare all-inclusive in Oostenrijk en Duitsland
Verblijf, eten en drinken, zwembad en  een animatieprogramma voor een vaste prijs. ITS biedt consumenten dit all-inclusief concept in zo’n 100 hotels in Duitsland en Oostenrijk. Zo zijn in het van der Valk Drewizter See in Noordoost Duitsland de kinderclub, het zwembad, sauna, een zeer uitgebreid animatieprogramma en toegang tot het avonturenbad van het nabijgelegen Van der Valk Resort Linstow in de prijs inbegrepen. Prijsvoorbeeld: 1 week all-inclusive in het Sonnenhotel Bayerische Hof op basis van eigen vervoer van € 413,- per persoon, kinderen tot 14 jaar gratis.

Biologische familiepret met een hoofdletter
Het Ulrichshof Baby & Kinder Bio-Resort in het Beierse woud is een van de weinige biologische familiehotels in Europa. Het hotel is zeer goed uitgerust om de allerkleinsten en jonge kinderen uitstekend te vermaken. Het heeft een volleybalveld, een tennisbaan, en een voetbalveld, en man kan er paardrijden en nordicwalken. Tot de overdekte faciliteiten voor de kinderen behoren een speelschuur, een kleuterschool, het waterpark  en een crèche voor baby´s en peuters. In de zomer kunnen de kinderen zich vermaken in het Indiase dorp met wigwams, een speeltuin en boshutten. Prijsvoorbeeld: 4 nachten op basis van verblijf plus ontbijt, vanaf 412 euro per persoon. Kinderen tot 6 jaar gratis, tot 16 jaar 20% korting.

ITS (spreek uit Ie Thee Es) specialiseert zich in het aanbieden van vakanties naar zonbestemmingen rond de Middellandse Zee. Momenteel worden de vliegbestemmingen Turkije, Portugal, Spanje, Griekenland, Tunesië, Bulgarije en Egypte aangeboden. ITS vakanties zijn te boeken via de website www.itsholiday.nl of via  een groot aantal reisbureaus. ITS is een merk van de Rewe Group, de op een na grootste reisorganisatie in Duitsland. Tussen oktober 2010 en oktober 2011 gingen 6,6 miljoen vakantiegangers via een van de Rewe merken op vakantie waarbij een totale omzet van 3,1 miljard euro gerealiseerd werd.