Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Bezoek deze zomer de highlights van het Europese festivalseizoen met City Night Line, de nachttrein van Deutsche Bahn.


Verschillende grote steden in Duitsland bieden de komende maanden een bomvolle evenementenkalender. Zo viert München dit jaar met een serie openluchtfestivals de 200e verjaardag van de wereldberoemde Biergarten. Zo is er op 30 juni live muziek tijdens de Sommertanz in de Augustiner Biergarten en wordt de traditionele 'Schuhplattler' volksdans opgevoerd tijdens het Familienfest, dat bij mooi weer op 21 juli plaatsvindt in de Englischer Garten. Op 15 juli zijn bezoekers van harte welkom op het traditionele Kocherlball (het koksbal) bij de Chinesischer Turm.

Berlijn in is de maand augustus place to be voor muziekfans. Elke vrijdagavond vinden hier swing, blues en funkconcerten plaats tijdens het jaarlijkse Tanz im August festival. Met City Night Line reis je 's nachts in een comfortabel slaaprijtuig en kom je ’s ochtends uitgeslapen aan in Berlijn of München.  

City Night Line reist vanaf Amsterdam, Arnhem of Utrecht ook naar Praag en Zürich. Theaterfans kunnen deze zomer hun hart ophalen bij het Meer van Zurich. Hier vindt van 16 augustus tot en met 2 september het Zürcher Theater Spektakel plaats - één van de belangrijkste, internationale festivals voor hedendaagse kunst in Europa. Bezoekers van de Tsjechische hoofdstad kunnen tijdens het Prague City Festival op 29 en 30 juni 2012 genieten van een muzikaal zomerweekend.

Een enkele reis in het slaaprijtuig van City Night Line is verkrijgbaar vanaf €69,- per persoon; in het couchetterijtuig vanaf €49,- per persoon.

City Night Line:
Met het Europese routenet van City Night Line reis je deze zomer slapend naar je bestemming. Vooral voor korte trips en weekendreizen is reizen met City Night Line uitstekend geschikt, want ’s nachts reizen bespaart waardevolle tijd. Reis ‘s avonds vanuit Amsterdam, Utrecht of Arnhem met City Night Line en kom ’s ochtends uitgeslapen op je droombestemming aan.