Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Emirates, dat onlangs haar nieuwe wereldwijde merkplatform Hello Tomorrow lanceerde, streeft ernaar om een snaar te raken bij wereldwijde muziekfans binnen het Emirates netwerk door hen te vragen mee te helpen de ultieme muzikale reis te creëren.


De Emirates Harmony campagne nodigt deelnemers uit om mee te werken aan een speciaal samengestelde muzikale compositie die is opgenomen door professionele muzikanten met traditionele instrumenten uit de hele wereld zoals de harp, Taiko drum, basgitaar, saxofoon, shekere en de Indiase fluit.

Bezoekers van de Harmony campagnewebsite kunnen bladeren door de verschillende instrumentale arrangementen en ze samenvoegen om op die manier verschillende, nieuwe versies te creëren. Het arrangement van de compositie is zo samengesteld dat alle mogelijke instrumentale combinaties samen perfect samenklinken.

Harmony fans kunnen ook hun eigen talenten toevoegen aan de mix via webcam of microfoon en door video of audio bestanden te uploaden naar de Harmony Galerij. Inzendingen waarvan de Emirates jury onder de indruk is zullen te zien zijn op het speciale YouTube-kanaal van Emirates.

"Emirates verbindt meer dan 120 bestemmingen over de hele wereld, elk met eigen specifieke culturele tradities die voortdurend worden omgevormd en opnieuw geïnterpreteerd worden als nieuwe ideeën en invloeden een rol gaan spelen. Emirates slaat een brug tussen deze bestemmingen en brengt met de nieuwe Harmony campagne ideeën bij elkaar door middel van muziek," aldus Sir Maurice Flanagan, Executive Vice-voorzitter - Emirates Airline & Group.

"Emirates is een gepassioneerd voorstander van muziek en trotse partner van de Sydney, Melbourne en San Francisco Symphony Orchestra. Ons inflight entertainment systeem met meer dan 700 verschillende muziekkanalen, biedt klassiekers en nieuwe releases uit de hele wereld," vervolgt Flanagan. "Vanuit deze passie voor muziek zetten wij een nieuwe stap door muziekliefhebbers uit te nodigen ons te helpen een unieke muzikale reis te creëren die de vele en gevarieerde bestemmingen die we bedienen in kaart brengt. Het maakt niet uit of je een professionele muzikant bent, een amateur of gewoon zin hebt om te laten zien wat je kunt doen met een paar pannen en een houten lepel, wij willen dat iedereen meedoet."

Na het uploaden van video- of audiobestanden naar de Harmony microsite, zal de afzender een e-mail ontvangen met een link naar de bestanden in de Harmony Galerij. Vanuit de galerij kunnen links naar de video's eenvoudig worden gedeeld via Facebook, Twitter en e-mail.

Het Hello Tomorrow platform van Emirates is op 2 april 2012 gelanceerd en wordt onder andere uitgerold in print, TV, digitale marketing en billboards op het wereldberoemde Times Square in New York en het centraal station van Milaan.

Voor deelname aan en meer informatie over de campagne bezoek www.emiratesharmony.com

Over Emirates
Emirates Airline is een van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld en heeft al meer dan 500 prijzen in de wacht gesleept voor de uitmuntende service. Emirates Airline onderscheidt zich door haar ongeëvenaarde service – zowel aan boord als op de grond – en uitgebreid internationaal aanbod via hub Dubai. In mei 2010 startte de luchtvaartmaatschappij met de passagiersroute Amsterdam – Dubai. Dagelijks vertrekt de EK 148 om 14.15 uur direct van Amsterdam naar thuisbasis Dubai (aankomst tijd 23:45 uur). Emirates vliegt op 124 bestemmingen in 74 landen. De vloot van Emirates bestaat uit 171 widebody Airbus- en Boeing-toestellen. De maatschappij heeft momenteel 20 Airbus A380’s in gebruik. Orders lopen voor nog eens 232 toestellen, ter waarde van ruim 84 miljard Amerikaanse dollar. Emirates Airline is onderdeel van de Emirates Group, waar ook ondernemingen als dnata, Mercator, Transguard en EmQuest toe behoren. Onder Emirates Airline vallen ook Emirates SkyCargo en Destination en Leisure Management (D&LM) dat Wolgan Valley Resort & Spa, Emirates Holidays, Arabian Adventures en het Congress Solutions International beheert. Voor meer informatie: www.emirates.nl