Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het bestuur van Miguel Torres S.A. is begonnen met de overdracht van het familiebedrijf aan de vijfde generatie Torres. Dit betekent dat Miguel Torres Maczassek per september 2012 Torres Group zal vertegenwoordigen als General Manager.

Huidig President en General Manager van Torres, Miguel A. Torres, zal blijven optreden als president van het bedrijf. De overdracht valt samen met zijn 71e verjaardag, zoals voorgeschreven in het familieprotocol.

Miguel Torres Maczassek was vanaf 2001 General Manager van de Jean Leon Wijngaard en droeg sinds 2004 bij aan het succes van de groep als Marketing Manager. Op dit moment behaalt Miguel Torres Maczassek goede resultaten als Executive President van de Sociedad Vinicola Miguel Torres S.A., een dochteronderneming van de Torres Group in Curico, Chili.

Mireia Torres Maczassek, zuster van Miguel Torres Maczassek, blijft aan als General Manager van de distilleerderijen Jean Leon en Torres Pirorat en als Oenoloog. Van  2004 tot 2010 was zij technisch directeur van de Torres Group en verantwoordelijk voor de wijnproductie en het bestuur van de wijngaarden in Vilafranca, Rioja, Ribera en Priorat.

Over Bodega Torres

De naam Torres is al meer dan drie eeuwen verbonden met wijn, sinds de familie de eerste wijnranken plantte in Penedès. Sinds de oprichting in 1870 staan Torres wijnen al generaties lang bekend vanwege de kwalitatief hoogwaardige wijnen die zij op innovatieve wijze en met respect voor het milieu produceren.

President Miguel A.Torres en Vice-Presidenten Juan M. Torres en Marimar Torres, die ook verantwoordelijk is voor de distilleerderij in Californië, vertegenwoordigen de inmiddels vierde generatie van de familie Torres. Naast Mireia Torres Maczassek en Miguel Torres Maczassek zijn Arnau Torres Roselló en Cristina Torres representanten van de vijfde generatie. Met dezelfde passie als voor wijnen zet de Miguel Torres Foundation, onder voorzitterschap van Mevrouw Waltraud Maczassek, echtgenote van Miguel A. Torres, zich in voor het behoud van het milieu en de bescherming van kinderen door scholen en weeshuizen te bouwen.

Bodegas Torres produceren meer dan 50 verschillende merken en zijn wereldwijd actief in meer dan 150 landen. In Spanje heeft Bodegas Torres wijngaarden in Penedès, Conca de Barberà, Priorat, Jumilla en Costers del Segre en distilleerderijen in Penedès, Priorat, Ribera del Duero en Rioja. Op internationaal niveau heeft Bodegas Torres distilleerderijen in Chili en Californië. Bodegas Torres heeft 1,254 werknemers en realiseerde in 2011 een omzet van 215 miljoen euro.