Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nederlandse singles kiezen opmerkelijk vaak voor Curaçao als vakantiebestemming. Dit blijkt uit de eerste resultaten uit de samenwerking tussen de bekende datingwebsite Relatieplanet en reisorganisatie KRAS.NL.

In de eerste maand dat het door beide partijen gelanceerde singlereizenplatform Relatieplanetsinglereizen.nl is geïntroduceerd, werden er naast veel vakanties naar Curaçao ook veel reizen naar bestemmingen als Turkije en Berlijn geboekt. Ruim 35.000 singles lieten in de eerste weken al hun blik gaan over het reisaanbod op het platform dat specifiek op hun wensen is afgestemd.

De keuze voor Curaçao verrast Thomas Boonstoppel, woordvoerder van de datingsite, overigens niet: “De vraag van Relatieplanetleden om singlereizen te kunnen boeken gaf de doorslag voor ons om deze samen met KRAS.NL te gaan organiseren. Ook bij die vragen werden bestemmingen op de Antillen al veel genoemd als must haves in het aanbod.”  Navraag bij het Curaçao Toeristen Bureau bevestigt de aantrekkelijkheid van het eiland voor singles. Zo zijn er veel culturele evenementen waar men elkaar ontmoet, is het Carnaval een van de gezelligste hoogtepunten in het jaar en kunnen singles op bestemming natuurlijk genieten van wit zand, helder blauw zeewater en zonnig weer. Aspecten waar singles klaarblijkelijk in grote mate op letten bij het boeken van hun reis.

Relatieplanetsinglereizen.nl
Je vakantieliefde uitbouwen tot serieuze relatie: het was nog nooit zo eenvoudig. Want waar menige vurige vonk met exotische liefdes kan doven na terugkomst in Nederland, biedt de datingwebsite Relatieplanet nu de kans om juist op vakantie te gaan met de meest begeerde singles van Nederland. Wie wil er nu niet onder de felle zon hand in hand lopen met een potentiële nieuwe geliefde? In samenwerking met KRAS.NL organiseert Relatieplanet.nl vanaf deze maand exclusieve vakanties gericht op singles. Het aanbod van deze speciaal geselecteerde reizen voor singles is vanaf nu te bekijken op de nieuwe website relatieplanetsinglereizen.nl.

Aanbod
Of singles nu op zoek zijn naar de liefde van hun leven, nieuwe vrienden of een gezellig reisavontuur met gelijkgestemden, een zonnige vakantie geboekt via Relatieplanetsinglereizen.nl biedt singles alle ingrediënten voor de ideale singlevakantie. Thomas Boonstoppel vertelt: "De nieuwe reizensite van Relatieplanet is geschikt voor iedereen die van reizen en beleving houdt en samen met een groep gelijkgestemden op vakantie wil. Relatieplanetsinglereizen.nl heeft óók reizen op individuele basis geselecteerd die uitstekend geschikt zijn om als single te maken, zoals bijvoorbeeld Blue Cruises en All Inclusive vakanties in Turkije." Relatieplanetsinglereizen.nl biedt singles daarmee een zeer gevarieerd en uitgebreid aanbod aan vakanties. Van wandelvakanties tot zonvakanties, van dicht bij huis tot een verre vliegreis en van korte tot lange duur.   

Curaçao
Het tropische eiland Curaçao is een van die bestemmingen. Het eiland bevindt zich in het zuidelijke deel van de Caribische Zee op slechts 9 uur vliegen vanaf Amsterdam. Curaçao is dé bestemming bij uitstek om te relaxen, te flirten en ondergedompeld te worden in de exotische en warme cultuur van het eiland. Het zonnige weer nodigt uit om lekker buiten te zijn. Neem een duik vanaf een van de tropische strandjes met leuke mede-singles of ga zeilen, surfen of snorkelen. Ga dansen op het gezellige Mambo Beach of lekker eten met een nieuwe vlam bij de talrijke heerlijke restaurants die Curaçao rijk is. Ontmoet die spannende nieuwe liefde op Curaçao!

Over Relatieplanet
Relatieplanet.nl is de grootste online datingsite van Nederland en België. Sinds de lancering van de website in 2002 schreven meer dan 4 miljoen singles zich in op deze website. Met continu duizenden singles online is Relatieplanet.nl de meest interessante datingsite van Nederland en België. Relatieplanet.nl is onderdeel van Telegraaf Media Nederland.