Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Een einde maken aan uw winterdip? Een voorjaarsarrangement van Hampshire laat u weer stralen! Hampshire Inns, Hotels & Classics biedt u vrolijke voorjaarsarrangementen,

waarbij u weer heerlijk kunt genieten van de eerste zonnestralen, de frisse buitenlucht en bloeiende natuur.
 
Stralend begin van het voorjaar
 
Bent u ook weer toe aan het warme voorjaarszonnetje? Beleef al het moois dat Nederland, België en Duitsland te bieden hebben tijdens verfrissende voorjaars wandel- en fietstochten. Trek langs bloeiende bollenvelden, levendige bossen en lanen vol bloesem. De lente is in aantocht! Met Hampshire gaat u dit jaar stralend het voorjaar in. Boek één van de aantrekkelijke voorjaarsarrangementen en reken af met uw winterdip!
» Lees verder 
 
 
Op jacht naar paaseieren bij Hampshire
 
Extra genieten van het voorjaar doet u uiteraard in het Paasweekend; het ideale moment om er eens lekker tussenuit te gaan. Proef het voorjaar in het Paasweekend bij Hampshire Inns, Hotels & Classics. Laat u verrassen tijdens een uitgebreide Paasbrunch, word culinair verwend tijdens een heerlijk Paasdiner met vrienden en familie of geniet gewoon van een heerlijk weekendje voorjaar. Paaseieren zoeken doet u dit jaar bij Hampshire!
» Lees verder