Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Finnair is voor het derde jaar op rij benoemd tot Noord Europa’s beste airline tijdens de ‘Skytrax 2012 World Airline Awards’. De award, uitgerijkt op de Farnborough International Airshow, is de meest prestigieuze award ter wereld in de luchtvaartsector.

De award is gebaseerd op een onafhankelijk onderzoek onder reizigers uit meer dan 160 landen.

Klantgerichte aanpak
“Finnair richt zich allereerst op de wensen en behoeften van de klant. Ons doel is om reizigers rust te geven in elke fase van hun reis”, zegt Arja Suominen, Finnair’s Senior Vice President. “We zijn vereerd met deze award, die bevestigt dat de toewijding en klantgerichte aanpak van ons personeel haar vruchten afwerpt.”

Suominen vervolgt: “De concurrentie zal ook komend jaar weer stevig zijn. Deze award motiveert ons nog meer manieren te vinden om de vliegervaring te verbeteren en de Finnair klant te koesteren.”

Felicitaties van Skytrax
Skytrax voorzitter Edward Plaisted: “Deze award staat voor een fantastisch resultaat, die Finnair nu voor het derde jaar op rij heeft behaald. Het symboliseert de inzet van al het Finnair personeel en het bereiken van een dergelijk hoog niveau van klanttevredenheid.”

Vier sterren voor Finnair
Eerder dit jaar vernieuwde Skytrax al de viersterren-rating van Finnair. Finnair is de enige luchtvaartmaatschappij in Noord Europa met een dergelijk hoge waardering.

World Airline Awards onderzoek
De 'World Airline Awards' wordt wereldwijd gezien als hét primaire meetinstrument voor klanttevredenheid over luchtvaartmaatschappijen. Het onderzoek richt zich op de totale ervaring van de passagier. Op de luchthaven én aan boord van het vliegtuig. Zoals de check-in ervaring, zitcomfort, hygiëne aan boord, eten en drinken, in-flight entertainment en de servicegerichtheid van het personeel.

www.finnair.com