Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Holland America Line maakt flexibele boekingen mogelijken introduceert vroegboekkortingen voor 2013. Holland America Line introduceert uitzonderlijke vroegboekkortingen en besparingen op een breed aanbod cruises voor 2013.

Eén van de meest opvallende noviteiten is de mogelijkheid om tot 90 dagen voor vertrek de boeking te wijzigen in tal van opzichten, van vertrekdatum tot accommodatietype en tarief. Hierdoor profiteren vroegboekende reizigers ook van latere prijswijzigingen.

 

Het brede pakket vroegboek-voordelen, dat van toepassing is op een groot gedeelte van de afvaarten, omvat ook gratis upgrades, alsmede gereduceerde tarieven voor de derde en vierde persoon in de stateroom op geselecteerde reizen. Wie twee cruises combineert tot een ‘Collectors Voyages’ in Europa, geniet op sommige data van een besparing tot 50%. Zo kunnen gasten een 14-daagse Europa-cruise boeken met een tarief vanaf € 1399 per persoon, bij verblijf van twee personen in een hut.

 

‘Vroeg boeken en tijdig plannen kan onze gasten aanzienlijke besparingen opleveren en verzekeren hen tegelijkertijd van hun gewenste droomvakantie’, zegt Richard Meadows, executive vice-president marketing, sales en gastenprogramma’s. ‘Of het nu gaat om een upgrade naar een Verandah stateroom of de keuze voor een langere reis, de voordelen maken duidelijk dat vroeg boeken echt toegevoegde waarde biedt.’

 

Op een groot aantal reizen zijn gereduceerde tarieven voor de derde en vierde persoon in de stateroom van toepassing. Dit geldt onder meer voor geselecteerde cruises in Europa, de Caribbean, Alaska, Zuid-Amerika, Australië/Nieuw-Zeeland en Azië. Ook voor families is dit een aantrekkelijk optie.

Zo maakt een gezin met vier personen een cruise in de Caribbean met tarieven die beginnen bij € 549 voor de eerste twee passagiers. De derde en vierde persoon in de stateroom reizen voor € 99 per persoon op bepaalde afvaarten. Een gratis upgrade naar een Verandah stateroom behoort eveneens tot de mogelijkheden.

 

Voor Europese cruises is een reeks extra aantrekkelijke tarieven geïntroduceerd. Zo beginnen achtdaagse cruises naar de Noorse Fjorden vanuit Rotterdam op € 799 per persoon en zijn er 14-daagse rondreizen naar de Baltische Staten en St. Petersburg vanaf € 1.499 per persoon. Een 12-daagse cruise op de Middellandse Zee met het ms Noordam is al mogelijk vanaf € 1.399. In Noord-Amerika is een populaire zevendaagse Alaska Inside Passage cruises met vertrek vanuit Seattle (Verenigde Staten) boekbaar vanaf € 749.

 

Alle Early Advantage vroegboekvoordelen staan in een speciale folder. Deze is verkrijgbaar in het reisbureau of bij Holland America Line. Voor meer informatie over Holland America Line cruises en alle reisschema’s, kijk op de Nederlandstalige website www.hollandamerica.nl of bel 0800-7245 425.