Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

B&B Nostro Mulino in Eindhoven is op woensdag 27 juni uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Brabant 2012.

Dat gebeurde tijdens een feestelijk ontbijt op locatie bij de winnaar. Eigenaresse Elvira Heijmans ontving de award uit handen van Monique List, wethouder van Economische Zaken van de gemeente Eindhoven.

Bij Nostro Mulino slaap je in een molen uit 1891 aan de Boschdijk in Eindhoven. Dit bijzondere bed & breakfast scoorde het afgelopen jaar de meeste punten in de 5-tulpen-categorie, de hoogste klasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Nostro Mulino voldoet aan alle kwaliteitsnormen en biedt daarnaast luxe zoals een hemelbed en een tweepersoons ligbad. Bovendien scoort de B&B in de gastenreviews op Bedandbreakfast.nl maar liefst een 9,8. “Nostro Mulino is een welverdiende winnaar en een visitekaartje voor het verblijfstoerisme in Eindhoven”, aldus wethouder Monique List.

De andere genomineerden waren ‘t Gulle Huis in Budel en De Bergense Hof in Raamsdonk. De verkiezing vond dit jaar voor de vierde keer plaats. De verkiezing van ‘Beste Brabantse Bed & Breakfast’ is een initiatief van Stichting Bed & Breakfast Nederland in samenwerking met Vrijetijdshuis Brabant.

Als Beste Bed & Breakfast van Brabant maakt Nostro Mulino automatisch kans op de titel van Beste Bed & Breakfast van Nederland 2012. De winnaar van deze verkiezing wordt in september 2012 bekendgemaakt door Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Over Stichting Bed & Breakfast Nederland
Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en verzorgt de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit classificatiesysteem werkt op basis van meetbare kwaliteitsnormen zoals faciliteiten, hygiëne en veiligheid. Alle aangesloten B&B’s worden door een onafhankelijke mystery guest bezocht. De kwaliteit van de accommodaties wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen. Zie: www.bedandbreakfastclassificatie.nl