Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Duitsland maakt, net als vele andere Europese bestemmingen, al jaren deel uit van het NOVASOL portfolio. Voor het eerst komt de vakantiehuizenspecialist nu met Duitsland-aanbiedingen en maakt het vakantiegangers gemakkelijk de regenachtige Nederlandse zomer te ontvluchten bij onze Oosterburen.


Nog niet eerder kwam vakantiehuizenspecialist NOVASOL met zoveel voordelige lastminute vakanties; Duitsland krijgt  deze zomer de primeur. Hiermee wordt handig ingespeeld op de regenachtige zomermaanden in Nederland én de vraag naar lastminutes. Uit de cijfers van een NBTC-NIPO Research vakantieonderzoek in april van dit jaar bleek namelijk dat 300.000 Nederlanders hun vakantiekeuze nog niet hadden gemaakt. Daarnaast komt uit hetzelfde onderzoek naar voren dat Duitsland, naast Frankrijk en Spanje, Neerlands favoriet is. Met een herfstachtige Nederlandse zomer als deze in het achterhoofd zijn Zuid-Duitsland en het Tropical Islands Resort, nabij Berlijn, de favoriete  uitvalsbasis voor een lastminute vakantie.

„Duitsland is een veelzijdige vakantiebestemming waar het weer, met name in het zuiden, beter is dan bij ons”, aldus Frans Schoon, Algemeen Manager bij NOVASOL. „De keuze voor onze ‘lastminute primeur’ was daarom snel gemaakt. Bovendien is Duitsland naast de deur en daardoor een goed alternatief voor een verregende kampeervakantie in Nederland.”

Naast het Tropical Islands Resort en Berlijn biedt NOVASOL lastminute aanbiedingen aan in Eiffel, Sauerland, het Zwarte Woud en Beieren. Voor meer informatie over het aanbod in Duitsland, zie www.novasol.nl