Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Sinds jaar en dag ondervinden Nederlandse luchthavens concurrentie van omliggende luchthavens in het buitenland. Veel Nederlandse vakantiegangers opteren voor Düsseldorf of Weeze in Duitsland als vertrekplaats voor een zonvakantie in het Middellandse Zeegebied.

Reisorganisatie ITS voegt daar nu een derde optie aan toe: luchthaven Köln/Bonn. Onder de naam ‘ITS Ferienflieger’ biedt de touroperator nu vanaf deze luchthaven dagelijks met een eigen gecharterde vliegtuig all-inclusive vakanties aan naar de Canarische eilanden, Tunesië en Egypte. Op deze vluchten kan men gratis een stoel reserveren, 25 kg bagage meenemen, krijgt men een gratis koptelefoon en snack en wordt aan boord Kölsch bier verkocht. Ook kan men vooraf met kortingen oplopend tot 70% een parkeerplaats op de luchthaven reserveren. Behalve vluchten vanaf deze drie luchthavens kan men via ITS – afhankelijk van de bestemming – ook vertrekken vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Groningen, Bremen, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Münster en Stuttgart. Het chartertoestel kan overigens soms ook ingezet worden op een van de andere ITS vertrekluchthavens. Informatie over het vakantieaanbod en reserveringen via www.itsholiday.nl, tel: 09004400440 (€0,20 per minuut) en .

 

 

Voorbeelden van ITS all-inclusive vakanties vanaf Köln/Bonn zijn een 8-daagse trip naar  het 4-sterren Playa Real Resort op Tenerife met vertrek op 4 augustus. Totaalprijs is € 2.422,- voor twee volwassenen en twee kinderen tot 13 jaar.

 

Spreekt de populaire vakantiebestemming Sousse in Tunesië meer aan, daar wordt een 8-daagse all-inclusive vakantie aangeboden met vertrek op 17 augustus naar het viersterren Samara hotel. Dit hotel ligt nabij het strand en op loopafstand van het centrum, totaalprijs is € 1.918,- voor twee volwassenen en twee kinderen tot 12 jaar.

In het andere Tunesische  resort Hammamet wordt een 8-daagse all-inclusive vakantie aangeboden naar het 4-sterren hotel Nesrine met vertrek op 7 september voor € 525,- per persoon  in een tweepersoonskamer.

 

ITS (spreek uit Ie Thee Es) specialiseert zich in het aanbieden van vakanties naar zonbestemmingen rond de Middellandse Zee. Momenteel worden de vliegbestemmingen Turkije, Portugal, Spanje, Griekenland, Tunesië, Bulgarije en Egypte aangeboden. ITS vakanties zijn te boeken via de website www.itsholiday.nlof via  een groot aantal reisbureaus. ITS is een merk van de Rewe Group, de op een na grootste reisorganisatie in Duitsland. Tussen oktober 2010 en oktober 2011 gingen 6,6 miljoen vakantiegangers via een van de Rewe merken op vakantie waarbij een totale omzet van 3,1 miljard euro gerealiseerd werd.