Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Welkome aanvulling op activiteitenaanbod in de regio. Zaterdag 18 augustus wordt de 18-holes Pitch & Putt golfbaan van Landal Esonstad volledig in gebruik genomen. Sinds 14 juli konden golfliefhebbers al terecht op de eerste negen holes van de baan.

De baan is met z’n 13 hectare, 18 holes en 6 extra afslagplaatsen een echte XXL baan. Door de lengte- en hoogteverschillen, vele waterpartijen en hindernissen als bunkers (kuilen met zand) is de golfbaan niet alleen afwisselend, maar ook uitdagend.

Het XXL zit hem vooral in de lengte van de banen, die variëren tussen de 60-100 meter. Het hoogste punt van de baan ligt zo’n 5 meter boven straatniveau.

“Pitch & Putt golf is sinds enkele jaren een gewilde activiteit voor teamuitjes,
bedrijfsbijeenkomsten, vriendengroepen en families. In combinatie met de horeca en faciliteiten van Landal Esonstad is de Pitch & Putt golfbaan een welkome aanvulling op het activiteitenaanbod in deze regio”, aldus Sjoerd Jousma, parkmanager van Landal Esonstad. Voor echte golfliefhebbers is de Pitch & Putt baan bij Esonstad bijzonder qua design en uitstraling. Het ontwerp is van Jol Design, de specialist in het ontwerpen van golfbanen in relatie met natuur en landschap in Nederland. In september zal op de nieuwe baan de eerste Open Esonstad kampioenschappen worden gespeeld. Vanaf 2013 is het gras van voldoende kwaliteit om er ook (inter)nationale wedstrijden op te organiseren.
Driving range en clubgebouw
In 2013 wordt de baan verder uitgebreid met een driving range, waar men naar hartenlust kan oefenen op het verbeteren van de afslag; in het midden van de golfbaan is al een putting green gerealiseerd voor het beoefenen van het korte werk. Naast de driving range staat voor volgend jaar ook de bouw van een gezellig clubgebouw met terras aan het water op de planning.