Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Algarve, Madeira, Lissabon nu al boekbaar voor de winter.  De nieuwe winterbrochure van Portugalspecialist Primavera Reizen is uit. De brochure omvat een selectie van vakanties naar Lissabon, de Algarve en Madeira. Met deze vroege lancering speelt de reisorganisatie in op de behoefte van de klant om al tijdig de winterzonvakantie te boeken.

 
Naast een uitgebreid aanbod aan zonvakanties, biedt de brochure een scala aan themareizen. Denk aan: golfreizen, fiets- en wandelvakanties, bridgereizen, rondreizen, citytrips en overwinterarrangementen. „Door de combinatie van een altijd aangenaam klimaat en een veelzijdig landschap zijn de Algarve, Lissabon en Madeira juist in de winter fijne bestemmingen om te ontsnappen aan de donkere dagen in Nederland.”, aldus Claudia Polman, Manager Primavera Reizen. “In een vakantie van 1, 2, 3 of misschien wel 4 weken kun je dan weer even helemaal opladen en nieuwe energie opdoen.”
 
Daarnaast is het ook mogelijk om overwinterarrangementen te boeken bij Primavera Reizen. Er is keuze uit verschillende verblijfsduren en accommodaties; van comfortabel tot eenvoudig en van rustig gelegen tot een wat meer centrale ligging. Polman vervolgt: „Vooral de Algarve is populair onder de overwinteraars. We zien dat veel overwinteraars al voor het einde van de zomer de overwintervakantie geboekt willen hebben, dus met deze winterbrochure bieden we hen de mogelijkheid om alvast inspiratie op te doen.”
 
Voor meer informatie, het volledige vakantieaanbod en het opvragen van brochures zie www.primaverareizen.nl. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Primavera Reizen.

Over Primavera Reizen
Primavera Reizen is al meer dan 20 jaar een vakantiespecialist voor reizen naar Portugal. Het aanbod van Primavera Reizen omvat de schitterende Algarve, de Zuid-Portugese kust met in het oosten kilometerslange zandstranden en in het westen de bekende rotsformaties, de gezellige hoofdstad Lissabon, de Costa de Lisboa, de Costa de Prata en het bloemeneiland Madeira. Ook voor speciale arrangementen zoals fiets(sport)vakanties, rondreizen, fly & drives, bridgevakanties, golfvakanties en wandelvakanties kan men terecht bij Primavera Reizen.