Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Schrijf een reisverhaal en win een reis, workshop en gegarandeerde publicatie.

Gratis op reis naar Zuid-Afrika, uitleg over het reisjournalistenvak én een gegarandeerde publicatie in Columbus Magazine, Metro of op Droomplekken.nl. Initiator en leermeester Corno van den Berg, oprichter van droomplekken.nl, zoekt samen met South African Tourism drie getalenteerde reisjournalisten in spé. Een unieke wedstrijd, met een onvergetelijke prijs. Grijp je kans!

Gratis naar Zuid-Afrika
Schrijf een reisverhaal van 250 woorden over een recente reis en stuur die vóór 21 augustus 2012 in via www.droomplekken.nl/winactie.html. Uit de inschrijvingen worden drie deelnemers geselecteerd die van 1 tot 9 oktober afreizen naar Zuid-Afrika voor een 9-daagse trip naar de Karoo en Northern Cape. Op 31 augustus worden de getalenteerde winnaars bekend gemaakt.

Real-time schrijfcursus
Tijdens de reis door Zuid-Afrika leren drie reisjournalisten in-de-dop het vak van doorgewinterde reisjournalist Corno van den Berg. Een real-time schrijfcursus dus. Van den Berg is de oprichter van travelblog Droomplekken.nl. Dé plek om inspiratie op te doen voor een nieuwe reis. Hij zit ruim 18 jaar in het vak, heeft de mooiste plekken ter wereld bezocht en verhalen gepubliceerd in allerlei kranten en tijdschriften. Een uitstekende leermeester voor iedereen met een passie voor schrijven én reizen.

Gegarandeerde publicatie
Na afloop van de uitzonderlijke reis worden de reisverhalen van alle deelnemers gegarandeerd gepubliceerd. Een droomscenario voor elke wannabe journalist. De artikelen worden opgenomen in toonaangevende media als Columbus Magazine, Metro en natuurlijk op Droomplekken.nl zelf. Een unieke kans en mooie start van een carrière vol avontuur.

Schrijf je in op: http://www.droomplekken.nl/winactie.html

Kijk ook op:
www.mijnzuidafrika.nl
www.southafrica.net