Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

British Airways gaat vanaf 9 december 2012 drie keer per dag vliegen tussen Rotterdam The Hague Airport en London Heathrow Terminal 1.De dagelijkse verbinding biedt zowel zakelijke reizigers als consumenten honderden aansluitmogelijkheden om via London Heathrow te vliegen naar het wereldwijde netwerk van British Airways met wereldsteden als Hong Kong, New York, Miami, Los Angeles, Johannesburg, Singapore, Sydney en nog vele anderen steden.

British Airways verstevigt haar positie verder in Nederland met het starten van deze nieuwe route vanaf Rotterdam The Hague Airport. De drie nieuwe vluchten en de negentien dagelijkse vluchten vanaf Schiphol Amsterdam Airport naar London Heathrow, London City en London Gatwick vormen samen een luchtbrug van 44 vluchten per dag tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland. British Airways vliegt vanaf Rotterdam met een Airbus A319 en A320 waarin plaats is voor respectievelijk 145 en 180 passagiers.

De eerste vlucht vanaf Londen vertrekt om 8.20 uur in de morgen, gevolgd door een vlucht vroeg in de middag en een derde vlucht aan het einde van de middag. Vanaf Rotterdam the Hague Airport vertrekken er in de middag twee vluchten naar London Heathrow en één in de avond.

Een vliegticket naar Londen is verkrijgbaar vanaf € 77,- enkele reis, inclusief alle belastingen. Passagiers van British Airways profiteren tevens van royale gratis bagageruimte, gratis online check-in met stoelreserveringen tot 24 uur voor vertrek en van uitstekend eten en drinken aan boord.
Nieuwe bestemmingen die zijn toegevoegd aan het winterschema van British Airways zijn onder andere London Heathrow naar Seoul en London Gatwick naar Las Vegas. Een volledig overzicht van de vluchten van British Airways in Nederland is te vinden op ba.com. Klanten kunnen hier hun vlucht boeken, inchecken en betalen online gegarandeerd de laagste prijs.