Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Hilton Garden Inn Leiden Nabij Leiden is, als eerste in de Benelux, een Hilton Garden Inn hotel geopend. Dit viersterrenhotel is ideaal gelegen in de nabijheid van de A44, naast CORPUS ‘reis door de mens’ en het Bio Science Park.

Het splinternieuwe hotel is geschikt voor een toeristisch of zakelijk bezoek.

Ligging
Het Hilton Garden Inn Leiden is een prima uitvalbasis voor een dagje Leiden. Naast de oude binnenstad telt Leiden 12 musea, die stuk voor stuk een bezoek waard zijn. Om even uit te waaien op het strand is het vissersdorp Katwijk aan Zee de ideale plek. Het hotel ligt vlak naast CORPUS ‘reis door de mens’ waar de bezoeker een fascinerende reis maakt door het menselijk lichaam. Om het gebied nog beter te ontdekken zijn er diverse fietsroutes door de Bollenstreek. Het hotelpersoneel kan op verzoek hulp bieden bij het boeken van activiteiten en excursies in de omgeving.

Kwaliteit en goede faciliteiten
Hilton Garden Inn Leiden richt zich op de prijsbewuste reiziger en brengt de ideale mix tussen een hoge kwaliteit accommodatie en goede faciliteiten. Het hotel met 173 kamers heeft een stijlvol restaurant en bar, een 24-uurs geopende fitnessruimte en een wasserij. De zakelijke voorzieningen bij dit hotel zijn onder andere gratis wi-fi in het gehele hotel, een businesscentrum met gratis draadloos printen en 5 vergaderruimtes met een capaciteit van 80 personen. Parkeren op locatie is gratis.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op leiden.hgi.com