Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

In navolging van de Uit-app voor iPhone lanceren de regionale Uitburo’s nu ook een gratis mobiele applicatie voor Android-telefoons. De actuele uitagenda is daarmee ook voor Android-bezitters altijd en overal binnen handbereik.


In de Uit-app staat alle uitgaansinformatie van Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Maastricht, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle: theater-, dans- en cabaretvoorstellingen, concerten, festivals en tentoonstellingen. De applicatie is zeer gebruiksvriendelijk: zo kan er worden gezocht op locatie, genre en artiest, is het mogelijk een persoonlijke agenda met favoriete activiteiten aan te maken en kan er direct gebeld worden met de kassa van de betreffende instelling voor het kopen van kaartjes.

Naast de uitagenda bevat de Uit-app actuele uitgaanstips van het Uitburo en informatie over de festivals aan het begin van het nieuwe culturele seizoen, zoals de Uitmarkt in Amsterdam, het Uitfeest in Utrecht, het Parcours in Maastricht, het UIT Festival in Den Haag en 24 Uur Cultuur in Rotterdam. De Uit–app is daarmee tevens een perfecte voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Met ingang van 1 augustus 2012 wordt het Uitburo-merk gevoerd door VVV Nederland. VVV Nederland faciliteert en ondersteunt de VVV-organisaties en Uitburo’s in hun activiteiten op het gebied van city- en regiomarketing. De krachtenbundeling van beide sterke merken VVV en Uitburo maakt dat de consument  eenvoudiger en efficiënter toegang krijgt tot het meest complete en betrouwbare aanbod aan vrijetijdsinformatie.

De applicatie is ontworpen door Fabrique en ontwikkeld door Q42. Wie de gratis Uit-app voor Android wil downloaden, gaat naar http://tiny.cc/uitapp of zoekt in de Google Play Store naar ‘uitburo’.


Kijk voor de introductievideo, beeldmateriaal en meer op http://uitburo.nl/uitapps.


Over het Uitburo
De Uitburo-formule – sinds 1 augustus 2012 onderdeel van VVV Nederland - biedt aangesloten partijen een sterk uitgaansmerk om het (culturele) uitgaansaanbod regionaal en landelijk te ontsluiten aan nieuwe en bestaande bezoekers van (culturele) instellingen. Naast het merk biedt de formule diverse (online) consumentenproducten zoals Uitburo.nl, Uitapp en Uitmail alsmede een infrastructuur voor de invoer, beheer en export van agenda gegevens. Met het merk, de producten alsmede het netwerk van aangesloten Uitburo’s biedt de formule consumenten in heel Nederland de meest complete en meest betrouwbare culturele agenda informatie en uitgaanstips. De Uitburo-formule draagt daarmee bij aan het vermarkten van het regionale en landelijke cultuuraanbod en regionale bestedingen.

Over de VVVVVV staat voor gastheerschap in stad en regio. Inbedding van VVV  in stad- en regiomarketing stimuleert het bezoek aan stad en regio en bestedingen ter plekke. Zo wordt door uitvoering van de VVV-formule een bijdrage geleverd aan de plaatselijke of regionale economie.

Over VVV Nederland
Samen met de VVV-organisaties ontwikkelt VVV Nederland 'VVV' tot een toonaangevend merk op het gebied van recreatie, toerisme en vrije tijd in Nederland. VVV Nederland ondersteunt en coördineert een landelijk netwerk van professionele destinatiemarketing/VVV-organisaties en exploiteert een uitgekiend assortiment cadeaubonnen, waarvan de VVV Cadeaubon en de Nationale Dinercheque de belangrijkste zijn.