Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Vanaf heden is Avis nog meer vertegenwoordigd in Europa. Met uitbreidingen in de Azoren, België, Bulgarije, Italië, Spanje en Zwitserland kan Nederland natuurlijk niet achterblijven; ook in Haarlem en Zandvoort heeft Avis de deuren geopend van twee nieuwe vestigingen.

Met de slogan “We try harder” en de recente uitbreidingen timmert Avis al meer dan 50 jaar aan de weg om het huren van auto’s voor reizigers in heel Europa makkelijker te maken.
 
Verschillende nieuwe bestemmingen in Europa kunnen vanaf heden met een Avis huurauto ontdekt worden. Door het openen van een vestiging in het Italiaanse stadje Brunico gelegen in Zuid-Tirol aan zonnige kant van de Alpen, is het mogelijk deze regio het hele jaar door te verkennen. Vanuit Italië reizen we verder naar Spanje. Ook in de historische stad Cuenca kunnen toeristen vanaf heden een Avis auto huren. Cuenca is gelegen tussen de steden Madrid en Valencia en staat bekend om de ‘hangende huizen’, die gebouwd zijn op een uitstekende rotspunt boven een ravijn. Via de nieuwe locaties van Avis komen we tevens op de Portugese eilandengroep de Azoren. Hier kunnen toeristen hun huurauto ophalen in het centraal gelegen Velas, de hoofdstad van het eiland São Jorge.
 
Naast de landen rondom de Middellandse Zee is Avis vertegenwoordigd in de populaire badplaats Sozopol aan de kust van de Zwarte Zee in Bulgarije. In Zwitserland heeft Avis ook stations geopend in de plaatsen Pfaffiokone als Interlaken. Dit zijn geliefde gebieden voor skiliefhebbers. In de Benelux zoals in de Belgische Ardennen op de grens van Luxemburg kunnen automobilisten gebruik maken van de service van Avis. Tot slot kunnen in de badplaats Zandvoort en de Noord-Hollandse hoofdstad Haarlem bewoners, zakenmensen en toeristen vanaf heden gebruik maken van de huurauto’s van Avis. Voor het komende jaar verwacht Avis deze trend door te zetten en nog meer vestigingen te openen in Europa.
 
Kijk voor een totaaloverzicht van alle Avis locaties op http://www.avis.nl/locaties