Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Extra voordelig naar Parijs voor spontane boekers. De zomervakantie is bijna voorbij en dan laat een volgende vakantie vaak weer even op zich wachten.

Een stedentrip is dan dé manier om er toch nog tussenuit te gaan. Voor de snelle beslissers geeft Thalys vanaf nu 60% korting op het normale tarief op de route Amsterdam/Rotterdam/Antwerpen – Parijs. Boekt de reiziger de reis 14 tot 10 dagen voor vertrek dan wordt een trip naar Parijs wel heel aantrekkelijk.

“We willen het voor onze reizigers extra aantrekkelijk maken een reis naar Parijs te boeken.  Met deze Musts (speciale ‘last- minute’ tarieven) belonen we de spontane boekers die zeer kort van te voren besluiten een reis te willen boeken naar de Franse hoofdstad. Niets leuker dan snel iets te beslissen en dan ook nog eens voordelig uit te zijn”, aldus Patricia Baars van Thalys International.

Thalys Musts
De nieuwe tarieven, Musts genoemd, zijn voor reizen naar Parijs met vertrek vanaf 17 augustus te boeken in de klasse Comfort 1 en  Comfort 2. Vanaf Rotterdam naar Parijs betalen reizigers € 45,- enkele reis in Comfort 2. Vanaf  Amsterdam naar Paris-Nord is dat € 51,-. Reizigers die iets meer comfort willen, betalen in de Comfort 1 klasse voor deze tickets respectievelijk € 73,- vanaf Rotterdam en € 77,- vanaf Amsterdam.  
Meer informatie is te vinden op www.thalys.com.


Over Thalys
De hogesnelheidstreinen van Thalys brengen reizigers in 3u18 van Amsterdam naar Parijs, of in 1u53 van Amsterdam naar Brussel. De treinen rijden dagelijks met een snelheid tot 300 km/u tussen de vier Europese steden Parijs, Brussel, Amsterdam en Keulen. In Nederland kunnen reizigers opstappen vanaf Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal. ’s Zomers doet de Zon-Thalys Zuid-Frankrijk aan, en ’s winters brengt de Ski-Thalys wintersporters naar de Franse Alpen.

Thalys is lid van Railteam, een samenwerkingsverband tussen de belangrijkste Europese hogesnelheids-operators.
Voor meer informatie, kijk op www.thalys.com

“Van harte welkom” is het motto van het bedrijf dat van de kwaliteit van de ontvangst en de dienstverlening zijn belangrijkste waarden maakt. Alle Thalys-treinstellen zijn uitgerust met WiFi en werden volledig gerenoveerd met een nieuw design en verbeterd comfort. Een nieuw menu wordt in Comfort 1 aan de zitplaats geserveerd en is in Comfort 2 beschikbaar aan de bar.


Het loyaltyprogramma Thalys TheCard staat toe Miles te sparen en zo toegang te krijgen tot een scala van diensten. Deze kaart is toegankelijk voor alle reizigers op www.thalys.com.

 

Hotels in populaire bestemmingen

 

In en rondom Parijs