Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Rondje beginnend bij Circular Quay Wharf en eindigend bij Darling Harbour. Heen en terugreis met de ferry vanuit Cabarita. Wandeltocht langs de Sydney Opera naar de Botanical Garden.

Daarna via St. Mary's Cathedral naar DownTown. Bezoek aan Victoria Building (Shopping Centrum) is de moeite waard.  Daarna naar Cockle Bay Warf en het Sydney Convention Centre. Via de Pyrmont Bridge terug naar de Aquarium Ferry Wharf en het vertrekpunt van de feryy van Darling Harbour. Voor de gevorderde wandelaar: 10 km!!

Het Sydney Opera House is een gebouw voor opera en andere muziek in de Australische stad Sydney. Het is de thuisbasis van de Sydney Symphony. Het staat sinds 2007 op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

The Royal Botanic Gardens liggen vlak bij het Sydney Opera House in Sydney, Australië. Het gebied ligt tussen de haven en het centrale zakengebied in en bestaat uit tientallen verschillende tuinen (met meer dan een miljoen exemplaren bomen, struiken, planten.

Sydney Tower (beter bekend als "Centrepoint Tower" of de "AMP Tower") is de hoogste constructie in Sydney en de rest van Australië. Tevens is het de op een na hoogste constructie van het zuidelijk halfrond (de hoogste is de Sky Tower in Nieuw-Zeeland). De toren steekt 305 meter boven het zakencentrum van Sydney uit.

Darling Harbour is een uitgaanswijk in Sydney, die als een hoefijzer om de haven gelegd is.
Darling Harbour is vooral 's avonds een toeristische trekpleister met tientallen restaurants. De makkelijkste manieren om er te komen zijn met de veerboot van Circular Quay of met de monorail vanaf het centrum.