Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

The BBox in Maastricht: inspirerend meetingconcept voor het mobiliseren van creativiteit en resultaatgerichte besluitvorming. Traditioneel vergaderen bestaat niet meer.

Door de informatierevolutie en technologische ontwikkelingen is er een steeds intensere vergadercultuur ontstaan waarbij veelal niet de gewenste diepgang en resultaten worden bereikt. De behoefte aan plekken voor fysieke samenkomst verandert en besluiten moeten, zeker gezien de huidige economische situatie, effectief en op inspirerende wijze gemaakt kunnen worden. Met dit gegeven als uitgangspunt heeft Harrie Beaumont in samenwerking met Pierre Buijs van Veldhoen + Company en Edison AV een uniek meetingconcept gecreëerd: The BBox.

 

De ‘B’ in BBox staat voor Brainstormen, Behagen en Besluiten. Gefaciliteerd in een sprankelende, verrijkende omgeving ondersteund door state of the art technologie, is The BBox dé omgeving voor het mobiliseren van creativiteit en resultaatgerichte besluitvorming.

State of the art technologie

Met behulp van geavanceerde technologie kunnen tot maximaal 15 beslissers al dan niet onder begeleiding van een moderator effectief, op dezelfde dag nog een belangrijk besluit maken in The BBox. Hightech HD videoconferencing maakt het mogelijk om met 4 verschillende partijen, waar dan ook ter wereld, live met elkaar bijeen te komen. Ook kan hierbij een andere partij inbellen via teleconferencing. Met het interactieve stemsysteem kan snel en anoniem het collectieve bewustzijn van een groep mensen over een bepaald vraagstuk in kaart gebracht worden. De klassieke flip-over heeft in The BBox een digitaal jasje gekregen; met een speciale pen kunnen de deelnemers discussiepunten, stellingen of mindmaps op het HD-beeldscherm schrijven. Om bepaalde momenten tijdens een sessie te benadrukken kunnen er op maat gemaakte jingles worden afgespeeld door de gestileerd vormgeven Bose Cube speakers. De ruimte is volledig LED-verlicht en heeft een intelligent C02-gestuurd klimaatsysteem, waardoor de temperatuur altijd perfect is.

Inspirerend meetingconcept
Gevestigd in het hart van Maastricht biedt The BBox de ideale ruimte voor ‘out of the box’ denken. Het middelpunt van de ruimte is een massieve houten tafel in de vorm van een hoefijzer, waar de deelnemers bijeenkomen. De Liquid Floor bij het sprekersgedeelte is altijd in verandering; witte en grijze, kolkende patronen wisselen elkaar af bij elke stap die erop gezet wordt. Als de groep tijdens een sessie wordt opgesplitst of toe is aan een brainbreak, kan de moderator met één druk op de knop de kleuren en patronen op de muren veranderen, waardoor de groep subtiel richting het luxueus vormgegeven zitgedeelte of de bar gestuurd wordt. De perfecte verdeelde akoestiek zorgt ervoor dat er overal in de ruimte volmaakt geluid is.Resultaatgerichte sessies


In The BBox zijn uiteenlopende soorten sessies in te plannen al naar gelang het gewenste resultaat van de deelnemende groep. Elke sessie wordt begeleid door een speciaal getrainde moderator die tevens kennis heeft van alle aanwezige technologie. Er zijn diverse soorten sessies mogelijk in The BBox:
Stem & besluit: bij deze sessie ligt de focus op het gezamenlijk ontdekken en beoordelen van ideeën bij bijvoorbeeld het aanstellen van een nieuwe ondernemingsraad. De stimulerende omgeving van The BBox stelt met het interactieve stemsysteem de deelnemers in staat om ideeën te laten beoordelen en te verrijken om zo tot een door de groep gedragen oplossing te komen.

 

Discussie & resultaat: heeft als doel om collectief tot een gedegen uitdieping van een vraagstelling te komen. De omgeving zorgt voor maximale concentratie én welkome ontspanning bij een reorganisatie of budgetbepaling.

Creativiteit & ontdekking: deze sessie is perfect geschikt voor het ontrafelen van lastige vraagstukken door middel van gezamenlijk ontdekte strategieën.

Video & Teleconference: hierbij ligt de focus op intensief overleg met gesprekspartners op afstand, waarbij in alle rust en comfort wereldwijd live met elkaar via HD videoconferencing kan worden overlegd.

Naast de bovenstaande sessies is The BBox ook te gebruiken voor o.a. conferenties, productpresentaties of TV-opnamen.

Harrie Beaumont, eigenaar The BBox: ‘Anno 2009 is vergaderen veel meer dan een ongeïnspireerde zaal met systeemplafonds en een flip-over. De meeting industrie is door de razendsnelle opkomst van technologie en onder de druk van de kredietcrisis veranderd; snelle, efficiënte resultaten zijn tegenwoordig crucialer dan ooit. The BBox wil een inspirerende ruimte bieden waar het met behulp van slimme technologie mogelijk is om doeltreffend belangrijke besluiten te kunnen maken.’

Hotel Beaumont Maastricht

The BBox is bevindt zich in het prachtige, authentieke familiehotel Beaumont in Maastricht, waardoor deelnemers van The BBox uiteraard een combinatie kunnen maken van een overnachting, lunch of diner in het hotel.

Voor informatie en reservering: the BBox | wycker brugstraat 2 6221 ec maastricht | +31 (0)43 328 1366 | | www.thebbox.eu